Wpis z mikrobloga

Mirasy, help. Zastanawiam się nad jakimś RTA i nie wiem co wziąć. Czytam i czytam i nie wiem. Mam lemo2 i w sumie jest spoko, ale chciałbym wypróbować coś nowego. Billow v2? Orchid? Ponoć z orchida cieknie.
Przede wszystkim chciałbym się pobawić w dualcoile itp.
Jak żyć? Co brać?
#epapierosy #epapieros #kiciochpyta
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
z czystym sumieniem goblin mini, tylko zakup w zaufanym sklepie, bo ten na alledrogo za 95 od megacigaro to podróba - dałem się nabrać i teraz trochę przepychanek
  • Odpowiedz
@tomekura: @skaza: Goblin mini wygląda całkiem spoko. Czym się różni podróba od oryginała? Nie wiem czemu ale przez tą nazwę mini myślałem że to jakieś naprawdę mini rta będzie xD
@BeDoEl: @xadereq: Bellus też całkiem fajnie wygląda :D

I teraz brać bellusa czy goblina mini... Jaka jest różnica między nimi w użytkowaniu?
  • Odpowiedz
@kornik20082: Goblin mini od zwykłego rózni się konstrukcją. co do czy koln czy org. bierz org, już się tyle razy przejechałem na klonach, że więcej nie kupię. Nie wiem jak z klonem goblina, ale sam org nie jest strasznie drogi. Wiesz, klony można było brać jak np org np kosztowały po 300 zł, teraz jak można go kupić w enzo za 117 zł link to ja bym się nie zastanawiał,
  • Odpowiedz