Mirasy, help. Zastanawiam się nad jakimś RTA i nie wiem co wziąć. Czytam i czytam i nie wiem. Mam lemo2 i w sumie jest spoko, ale chciałbym wypróbować coś nowego. Billow v2? Orchid? Ponoć z orchida cieknie. Przede wszystkim chciałbym się pobawić w dualcoile itp. Jak żyć? Co brać? #epapierosy #epapieros #kiciochpyta
@kornik20082: powiem tak mam trochę rta, lemo2 Atlantis2, ego one, dwa subtanki, mialem goblina ale zwykłego, kajaki orchidy itd. Ale chyba kupie tego mini :)
z czystym sumieniem goblin mini, tylko zakup w zaufanym sklepie, bo ten na alledrogo za 95 od megacigaro to podróba - dałem się nabrać i teraz trochę przepychanek
@tomekura: @skaza: Goblin mini wygląda całkiem spoko. Czym się różni podróba od oryginała? Nie wiem czemu ale przez tą nazwę mini myślałem że to jakieś naprawdę mini rta będzie xD @BeDoEl: @xadereq: Bellus też całkiem fajnie wygląda :D
I teraz brać bellusa czy goblina mini... Jaka jest różnica między nimi w użytkowaniu?
@kornik20082: Goblin mini od zwykłego rózni się konstrukcją. co do czy koln czy org. bierz org, już się tyle razy przejechałem na klonach, że więcej nie kupię. Nie wiem jak z klonem goblina, ale sam org nie jest strasznie drogi. Wiesz, klony można było brać jak np org np kosztowały po 300 zł, teraz jak można go kupić w enzo za 117 zł link to ja bym się nie zastanawiał,
@kornik20082: bellus tryb na dwie i jedną grzalke, 5ml pojemności, airflow po bokach i wciskany deck, cały komin i drip laserowo podkrecane jak "huragan "
@tomekura: Tak z ciekawości się pytam jakie różnice, bo i tak chce oryginała wziąć. @BeDoEl: @tomekura: W sumie goblin mini z FT kosztuje 88zł a bellus 107.. Kurde no dalej nie wiem ( ͡°ʖ̯͡°)
Prawdziwe wrocławianki z krwi i kości już spakowały walizy i spier.doliły do Karpacza bo tam nie ma problemu z dostępnością sojowego latte i nie śmierdzi. Z żadnego innego miasta nie ma tylu memów co ze stolicy dolnego śląska.
Przede wszystkim chciałbym się pobawić w dualcoile itp.
Jak żyć? Co brać?
#epapierosy #epapieros #kiciochpyta
@BeDoEl: @xadereq: Bellus też całkiem fajnie wygląda :D
I teraz brać bellusa czy goblina mini... Jaka jest różnica między nimi w użytkowaniu?
@BeDoEl: @tomekura:
W sumie goblin mini z FT kosztuje 88zł a bellus 107.. Kurde no dalej nie wiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@tomekura: jakoś bardzo ważne dla mnie to nie jest