Aktywne Wpisy
Suchutkowy +11
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
TheFunGuy +6
#famemma Powoli zaczynam sobie uświadamiać że na tym tagu siedzi najgorszy margines społeczny. Cała ta afera obnaża nie tylko samych w sobie influencerów, ale całą społeczność internetową. Reakcja wykopków na filmik Boxdela i Dubiela jest conajmniej żałosna, ludzie Wy naprawdę nie widzicie sensownych argumentów, które jednak przedstawiają cała sytuację inaczej niż to jak to zrobił Wardęga z Konopem?
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
No bo chyba tą sześciomiesięczną przerwę między sezonami to wprowadzili tylko po to żeby mieli do czego się cofać. W innych serialach(pierwsze co mi przychodzi na myśl to niektóre sezony TBBT czy większość sezonów Supernatural) też robią 2-3 miesięczne przerwy fabularne, ale jakoś nie wierzę, że we Flashu będą potrafili sobie odpuścić wykorzystanie tej dziury.
Retrospekcje to gówno.
#seriale
Ale to ich lizanie się po penisach jak walą te swoje suchary i "puny" mnie bawi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masz coś jeszcze ciekawego do polecenia ? Jakoś nie widzi mi się nadrabiać czasami po 3 sezony jakiś seriali, a może jakiś film.