Wpis z mikrobloga

Myślicie, że scenarzyści #theflash (zresztą #arrow po części też, ale tam jest ten cały wątek wyspy i pięcioletniej nieobecności i tak to miało wyglądać) kiedyś nauczą się prowadzić fabułę BEZ użycia retrospekcji? To już się robi męczące.

No bo chyba tą sześciomiesięczną przerwę między sezonami to wprowadzili tylko po to żeby mieli do czego się cofać. W innych serialach(pierwsze co mi przychodzi na myśl to niektóre sezony TBBT czy większość sezonów Supernatural) też robią 2-3 miesięczne przerwy fabularne, ale jakoś nie wierzę, że we Flashu będą potrafili sobie odpuścić wykorzystanie tej dziury.

Retrospekcje to gówno.

#seriale
  • 10
@Bialy_Mis: Jak nie oczekujesz po nim bóg wie czego(to w końcu The CW) to jest dobry. W swojej kategorii to nawet bardzo bym powiedział. Są oczywiście słabsze odcinki, ale ogólny poziom jest na plus. Do pracy/obiadu/przed snem jak znalazł.
@Wiedmolol: Własnie przeważnie oglądam coś tylko przed snem, lub w pracy( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masz coś jeszcze ciekawego do polecenia ? Jakoś nie widzi mi się nadrabiać czasami po 3 sezony jakiś seriali, a może jakiś film.
@Bialy_Mis: Filmów nie oglądam, seriale ostatnio też trochę odpuściłem. Z takich w miarę świeżych to polecam Daredevil. Poważniejszy, mroczniejszy ale znacznie, ZNACZNIE lepszy niż Arrow czy Flash. Całkowicie inna kategoria. A z takich lekkich, łatwych i przyjemnych to b. podobał mi się Galavant(ostrzegam, że to po części musical), a obecnie powoli oglądam Blue Mountain State(taki prosty humor bazujący na życiu w collage'u i seksie). Dwa pierwsze seriale mają po jednym sezonie,