Aktywne Wpisy
kidi1 +44
Ze względu na to, że idzie zima, czeka nas ten sam scenariusz związany z dziećmi.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
PiccoloColo +46
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
Wiem, że strasznie generalizuję i jadę stereotypami, ale byłem świadkiem takich sytuacji niejednokrotnie, przed chwilą z pół godziny z babcią o tym gadałem i jedyny wniosek był taki, że my się nawzajem nie kumamy.
Więc na czym to polega, że łatwiej przychodzi Wam zrobienie czegoś za nas, po czym szarpanie sobie nerwów, darcie mordy etc, niż powiedzenie, że trzeba zrobić to i to? Wiem, że powtarzanie tego samego codziennie może być męczące i frustrujące, ale to i tak chyba mniejsze zło, niż darcie na nas mordy, że nie opuściliśmy klapy w kiblu?
#buldupycontent #dyskusja #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
@Luxik: też mi odkrycie... chociaż ja jakoś z kobietami się dogaduję i potrafię odczytać co mają na myśli...
Komentarz usunięty przez moderatora
@lizergamid: no toć po to napisałem, że generalizuję, żeby nikt mi tego nie wytykał, mówię o tych konkretnych przypadkach, po co mam gadać o zdrowych kobietach, skoro pytam o niezdrowe? #zieloni
@knysha: haha, po prostu nie trafiłeś jeszcze na taką niezdrową :D
@knysha: ale pantoflem nie jesteś? ;-)
@lizergamid: O:
@madretrudneslowo: jasne, że tak, to sto razy lepsze,
@salamandra_meksykanska: mój model zachowania zakłada, że po magicznym "pozmywaj gary" facet w ciągu tego samego dnia pójdzie i je pozmywa, nie mówimy tu o facetach, którzy rzeczywiście palcem nie kiwną, tylko o takich, którym wystarczy powiedzieć, żeby coś zrobili :D
http://i.imgur.com/cC99hOK.jpg