Wpis z mikrobloga

@Wojt_ASR: Jaki balonik ? Nie trzeba niczego pompowac. Messi ma kontuzje, Ronaldo leci po rowni pochylej i gra coraz gorzej. Kto niby prezentuje w tej chwili wyzsza forme niz Lewandowski ?
Widze, ze niektorych mirkow bardzo dupa piecze, ze Polak wchodzi na swiatowy top.
@Wojt_ASR: nie odpowiedziales na moje proste pytanie. Wiec sam sie moze rozpedz?
Lewandowski od lat prezentuje rowny wysoki poziom i z sezonu na sezon gra coraz lepiej. Teraz jego forma wystrzelila, ale dla januszy pilki, co sie wczoraj obudzili Lewandowski jest znany od czterech meczy.
@Maestro333: poza tym naucz sie czytac ze zrozumieniem jak chcesz prowadzic dyskusje na jakims poziomie. Napisalem, ze wchodzi na swiatowy top to po pierwsze. Po drugie napisalem, ze jest w tej chwili w najwyzszej formie, a nie ze jest najlepszym pilkarzem. Jak messi czy ronaldo osiagna swoj najwyzszy poziom to wtedy bedzie roznica klasy pewnie miedzy Robertem a nimi.
@Maestro333:

Teraz jego forma wystrzelila, ale dla januszy pilki, co sie wczoraj obudzili Lewandowski jest znany od czterech meczy.

co #!$%@?? xD

Kto niby prezentuje w tej chwili wyzsza forme niz Lewandowski ?

Serio? Naprawdę mam Ci odpowiadać dlaczego nie warto pod wpływem 4 ostatnich meczów fiksować na temat ceny, którą może osiągnąć Lewy?

60+ jest jak najbardziej realne, ale z drugiej strony właśnei za 64 mln € do PSG odszedł
@Wojt_ASR: zle zrozumialem Twoja pierwsza wypowiedz. Myslalem, ze podwazasz klase sportowa Lewego mowiac, ze w mediach jest teraz zbyt duzo szumu. Wiec moj blad, bo w koncu jest to temat o transferach. Pozna pora jest i wogole nie myslalem o tym, bo temat transferu Lewgo jak narazie nie isnieje dla mnie. Niemcy go nie puszcza nawet za 100 mln tak jak Millera, a on sam sie chyba nigdzie nie wybiera.
#!$%@?