Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +203
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
WielkiNos +382
#po #pis #kukiz #korwin #jkm #4konserwy #neuropa #wybory #polityka
@000loki: kek xDD
Korwin walczy z manipulacjami sam manipulując
@Lewo: Hehe, dobre :)
@xqwzyts: To prawda, jak pojawił się spot Inwazja, lewaki płakały że manipulujo zapominając co ulubione stacje robią z wypowiedziami JKM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@janeeyrie: Proszę Cię bardzo, głosuj na Ahmeda ;)
oraz chcą 10% CIT dla małych firm
PIT:
Jedna składka? Toż to plagiat z PO... i żadna to zmiana, nadal będzie obowiązek oraz utrzymywanie trupa ZUS. Jestem na
https://ruchkukiza.pl/wp-content/uploads/2015/10/Strategia-Zmiany-Kukiz15.pdf
@ex-02: Dlaczego kłamiesz?
W obecnej chwili na wygraną ma sznse PiS,wątpię że PO może to jeszcze wygrać.Sam raczej oddam głos na PiS,sprawa imigrantów jest zbyt pilna żeby ryzykować z wyborem kogoś innego
@ex-02: W Strategii jest napisane że to nie jest dzieło ekspertów CAS a KUKIZ'15. Więc nie pisali go jak podałeś EKSPERCI CAS.
To w końcu program czy strategia? Podobne? Plagiat? Co na to Wipler, przecież on też tam pracował... Chcesz i powiedzieć, że przyszedł Kukiz i zabrał sobie pracę CAS i głosi jako swoją? No zdecyduj się.
@ex-02: Przez rok nie uaktualnili strony by uwzględnić w niej ważnego dla siebie eksperta?