Aktywne Wpisy
Naproksen +993
urarthone +702
News dnia to...
- Morawiecki będzie próbował utworzyć rząd 27.5% (752)
- Wyrzucenie 4 zawodników z U17 chwilę przed MŚ 3.5% (96)
- Znaleziono ciało poszukiwanego zabójcy 6-latka 9.1% (249)
- ZEA wysłały szpital do Gazy 1.0% (28)
- Złodziej książek z USA 3.9% (107)
- Microsoft chciał zaoszczędzić na pracownikach 1.7% (46)
- Turyści z Hiszpanii wracają ze sraczką 4.0% (109)
- Zrobił pranie sąsiadce, kiedy jej nie było 49.2% (1344)
-Mazda 323f: kuuurewsko długi promień skrętu
#motoryzacja #glupiewykopowezabawy
maglownica, 2x pompa wspomagania, czujnik skrętu, bendiks, sprzęgło alternatora, pilot centralnego, sterownik, wentylatorów, wentylator, sterownik klimatyzacji, licznik (zimne luty), 2x czujniki abs, 2x piasty, 3x poduszki silnika, 2x amortyzator, 2x poduszka amortyzatora, pierdylion razy tuleje wachacza, łaczniki stabilizatora, gumy stabilizatora, misa oleju, i mnóstwo pierdół typu 3x prostowanie felg, zablokowane drzwi, wkładki zamka przód/klapa, lusterko w słoneczniku, rączki składania siedzeń, wycieki płynu spryskiwacza w
@dymson: Ale że co jak? i co tam znajdę? xD
@bananob4: Jak pociągnę to się włącza na stałe. Chodzi mi o to, że jak siedzę w samochodzie i ktoś otworzy drzwi to się zapala, a jak zamknie to muszę właśnie pociągnąć i wcisnąć żeby znowu zgasić.
@Revital: Mi nie bierze
Jest opis dokładny na forum, ale nie mogę teraz poszukać.
Przy takiej prędkości to w sumie też nic dziwnego, że nie działa. Polecam Niewidzialną Wycieraczkę, nie będzie trzeba wcale wycieraczek używać.
Mówisz, że centralny zamek "działa", tak xD
Nie no u mnie było to co już pisałem plus "rozepsute" siedzenie ... Ten "projektant" co wymyślił umiejscowienie włącznika świateł, to powinien ... palić się w piekle!