Aktywne Wpisy
Kenjiy +6
Cześć wszystkim!
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
scamp +491
Hej, jakiś czas temu pokazywałem wam mój projekt odtworzenia stacji kolejowej w Unreal Engine. A dzisiaj chciałbym wam pokazać efekt finalny. Zapraszam na Youtube! O tutaj!
Natomiast jeżeli kogoś interesuje więcej zapraszam na swoje art station o tutaj
#nowysacz #grafika #grafikakomputerowa #grafika3d #tworczoscwlasna #design #pkp #kolej
Natomiast jeżeli kogoś interesuje więcej zapraszam na swoje art station o tutaj
#nowysacz #grafika #grafikakomputerowa #grafika3d #tworczoscwlasna #design #pkp #kolej
Okazało się, że z obiecanej pojemności 12k mAh ma gdzieś z połowę. Tylko 2x udało mi się naładować mój LG G2, który ma baterię 3k mAh.
Napisałem o refund $6 i dostałem bez zająknięcia! Czyli za $4,36 mam #powerbank ~6k mAh.
Na razie gdzieś 40% moich zakupów u #majfriendow kończy się mniejszym lub większym refundem.
#zakupyzchin #pokazzakupy #itemyzchin
Jest teraz promocja na srebrny powerbank :) jak jeszcze nic tam nie kupowałeś to masz 10% zniżki :)
@lasic01: Na razie nie widzę podstaw, żeby tak sądzić. Ładuję na 12v, nie grzeje się. Może nie wybuchnie :P
@GregPelka: no zależnie od reszty specyfikacji Twojego powerbanku może być nawet 50%
@Sproket20: http://www.aliexpress.com/item/12000mAh-2USB-LED-External-Portable-Battery-Power-Bank-Charger-For-iPhone-6-6-Plus-5-5s/32267508466.html
Poza tym sorry, ale jeśli by tak było to sprzedawca nie zgodziłby się na taki refund, nie uważasz?
@tabarok: Błąd. Chińczycy nie mają duszy ( ͡º ͜ʖ͡º)