Wpis z mikrobloga

Tak się zastanawiam, chciałbym ze względu na kręgosłup pochodzić na basen, ale pływanie po długości średnio by mnie bawiło, to sobie wymyśliłem, że może na aqua aerobik to by była dobra opcja, tylko się zastanawiam czy nie trafię gdzieś gdzie będę odstawał ze względu na
a) płeć
b) wiek
;) Bo jakoś zawsze mi ta "impreza" kojarzy się z paniami grubo po 60 :P

#bialystok #basen #plywajzwykopem
  • 14
  • Odpowiedz
Tak się zastanawiam, chciałbym ze względu na kręgosłup pochodzić na basen, ale pływanie po długości średnio by mnie bawiło, to sobie wymyśliłem, że może na aqua aerobik to by była dobra opcja, tylko się zastanawiam czy nie trafię gdzieś gdzie będę odstawał ze względu na

@Vein:
Twój wpis wygląda na błędny.

Dokąd płyniemy? Z Gdańska na Florydę!
Statystyki, ranking, itp. można oglądać na stronie http://plywajzwykopem.adammik.eu
  • Odpowiedz
@Vein: nawet jak będziesz odstawać wiekiem i płcią, to na takim czymś ponoć można się mocno styrać (kiedyś kumple "dla beki" poszli i zdychali jak się skończyło)
  • Odpowiedz
@Vein: Ale aqua aerobik to nie są wygibasy w wodzie? To chyba srednio na kręgosłup. Po prostu trzeba plywac. Nie musisz robic dlugosci za dlugoscia, możesz raz sprintem a raz spokojnie, urozmaicać sobie.
  • Odpowiedz
@Vein: Hehe, trzeba brać co jest ;) A tak poważnie, to jak pójdziesz na włókienniczą we wtorki lub czwartki w godzinach 17-18:30 to zobaczysz to co ja widziałem. Temu radzę Ci dobrze, weź raz się przejdź normalnie popływać i wtedy podejmiesz decyzję ;)
  • Odpowiedz
@Vein: Tam są chyba grupy wiekowe... Trafiłem przypadkiem wczoraj na torze obok na jakąś grupę z średnią wieku 35 lat. Aż się zdziwiłem bo było na czym oko zawiesić
  • Odpowiedz
@Vein: Breslau?
Pływaj normalnie a nie jak baba. W sierpniu zrobilem jakies 40km na 22 wejscia na basen... Tylko qfa mam multisporta w "normalnej" cenie czyli ~160
  • Odpowiedz
@Patryk: ja srednio plywam, mecze sie bardziej niz ustawa przewiduje a efekt, zaden. Nie sztuka pojsc na basen i jeden zrobic bo pozniej zmeczony. Moze instruktora wezme na 45 minut...
  • Odpowiedz
@Vein: A myślisz że ja to co? zaczynałem w marcu od kilkunastu długości 25m basenu. W sierpniu w szczytowej formie zrobiłem 88 długości. Teraz mi spadło do 64-72 w zależności od dnia.
  • Odpowiedz