Wpis z mikrobloga

@UowcaTroli: będziesz chodził na wszystkie wykłady, gdzie materiał potrzebny do zaliczenia jest w internecie? xD co do gównokierunku to raczej nie, pasożytowanie na koszt rodziców też raczej nie, przedłużanie dzieciństwa tak, dzieciństwo to najlepszy okres w życiu człowieka. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@UowcaTroli: hahahaha, myślałęm, że jesteś studentem lvl 19, czy ile to teraz ma się lat, jak się idzie na studia, i że masz problemy pierwszego świata. :) no tak, to współczuję, rzeczywiście. Ja sam się zastanawiam, czy nie zrobić dodatkowych studiów, ale właśnie takie akcje mnie przerażają. Nie, żebym jakoś strasznie był przepracowany, ale potworne zawracanie d--y.
  • Odpowiedz
@jakosdajerade: Nie BĘDĘ, tylko to robię. Ktoś za to płaci, ktoś pracuje. Część wykładowców potrafi twarze zapamiętać. Potem jakieś boroki się zastanawiają czemu nie mogą na piątym terminie jakiegoś przedmiotu zaliczyć, mimo, że mają te same odpowiedzi... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja zaliczałem wszystko w zerowych a w najgorszym wypadku pierwszych terminach i to z palcem w pupie.

@Nabucho: Nie, wreszcie się za siebie
  • Odpowiedz