Aktywne Wpisy
qluch +30
kisnę z tego jak p0stęp0wa część wykopu ujada na #konfederacja. Kisnę z tego, jak #neuropis jest niezdolny do niczego, żeby przeciwdziałać nieuniknionej przegranej 0p0zycji. Kisnę z:
- obrońców d***kracji którzy chcą odebrać prawa wyborcze 40% młodego pokolenia Polaków, bo nie podoba się im na kogo głosują,
- obrońców tolerancji, którzy tę grupę wyborców nazywają incelami i okazują jej kompletny brak szacunku,
- obrońców wolnego rynku, którzy za alternatywę dla #konfederacja przedstawiają
- obrońców d***kracji którzy chcą odebrać prawa wyborcze 40% młodego pokolenia Polaków, bo nie podoba się im na kogo głosują,
- obrońców tolerancji, którzy tę grupę wyborców nazywają incelami i okazują jej kompletny brak szacunku,
- obrońców wolnego rynku, którzy za alternatywę dla #konfederacja przedstawiają
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Bardzo lubię czytać wpisy i przemyślenia pewnego Mirka. Kilka razy przyznawał w nich, że czuje się samotny i pewnie nigdy nie znajdzie dziewczyny. Napisałam mu priv, że chętnie bym go poznała, bo podobnie patrzę na świat. Zablokował mnie i dalej pisze o swojej samotności... #damskiprzegryw #przegryw
─────────────────────
· Akcje:
Bardzo lubię czytać wpisy i przemyślenia pewnego Mirka. Kilka razy przyznawał w nich, że czuje się samotny i pewnie nigdy nie znajdzie dziewczyny. Napisałam mu priv, że chętnie bym go poznała, bo podobnie patrzę na świat. Zablokował mnie i dalej pisze o swojej samotności... #damskiprzegryw #przegryw
─────────────────────
· Akcje:
Znowu mam problem. Udało mi się raz na zawsze usunąć wirusa NVidii i przywrócić Nouveau, ale przy bootowaniu system stęka coś w stylu:
modprobe error: bad line 1600[nie pamiętam dokładnie], 1 tokens found, 2 missing
I tak kilka linii, numerek linii się tylko zmienia, +1 kolejno.
Jakieś sugestyje?
PS jest tak odkąd grzebałem w pliku o nazwie mniej więcej "nvidia-blacklists-nouveau.conf". Teraz tego pliku nie ma, ale błąd pozostał.
PPS korzystać się da z systemu, ale ten błąd mnie irytuje.
Wklej tu wynik polecenia dmesg to raz... A dwa co to znaczy że pozbyłeś się nvidi? Jak to zrobiłeś? Bo jak siłą to się nie dziw że potem system #!$%@?
System nie jest #!$%@?, wszystko działa, tylko przy bootowaniu sra ogniem. Generalnie w dużym skrócie chciałem zainstalować stery nvidii, ale się okazało, że grafa mojego laptoka już nie jest wspierana i musiałem zainstalować jakiś tam starszy sterownik, ale mi się nie chciało, więc olałem. W każdym razie nvidia-driver ciągle płakał o zależności i fakt, faktem,
Pewnie nie usunąłeś dobrze sterownika, odblokowałeś na siłę nouvaeu i dzisisz się że ci kernel sypie.
To się ogarnij.
Jak chcesz wywalić całą
@Kryspin013: no fakt, na siłę odblokowałem (czy raczej próbowałem xD) nouveau, ale nvidię na stówę dobrze odinstalowałem, bo śladu po niej nie ma praktycznie ;d
Tak jak pisałem wyżej
apt-get remove nvidia-* --purge i poszło.
Jednego dnia, ale kiedy zobaczyłem, że muszę ze starymi sterami kombinować, to stwierdziłem, że Nouveau robi robotę