Aktywne Wpisy
kluskizserem +107
Obczajcie tę akcję.
Znajoma opowiada mi, że od jakiegoś czasu widziała w łazience wilgoć na suficie, zgłaszała to do spółdzielni ale nikt nie wpuszczał ich do środka do tego mieszkania wyżej. Spółdzielnia powiedziała że jeżeli jeszcze raz się coś takiego przytrafi to od razu na policję dzwonić. No i któregoś razu sobie siedzi w domu i nagle słyszy wielki huk, odpadł sufit xD zadzwoniła po straż pożarną i policję i weszli siłą
Znajoma opowiada mi, że od jakiegoś czasu widziała w łazience wilgoć na suficie, zgłaszała to do spółdzielni ale nikt nie wpuszczał ich do środka do tego mieszkania wyżej. Spółdzielnia powiedziała że jeżeli jeszcze raz się coś takiego przytrafi to od razu na policję dzwonić. No i któregoś razu sobie siedzi w domu i nagle słyszy wielki huk, odpadł sufit xD zadzwoniła po straż pożarną i policję i weszli siłą
HondaCivic +7
To już jest... to po prostu brak słów i te dzieciaki na tym klipie ehhh
i ciekawostkę: Czemu Dziennik Ustaw ma niewłaściwy skrót?
Komedia zajebista, ale ile można? I jeszcze na wykop.
@MasterSoundBlaster: Akurat wczoraj odkryłem, że jest na yt, a że mam do niego słabość, postanowiłem się podzielić - a nuż ktoś nie widział
Może i ktoś nie widział, ale to na mikroblog się raczej nadaje ;)
@kajakkajak:
jw. + skoro mają neta to chyba potrafią sobie ten film znaleźć :P
Tak, wiem byłem świadkiem tej dyskusji i nawet na początku coś tam napisałem :)
@Endis: @kajakkajak:
A może by tak zamiast znalezisk zrobić biuletyn filmowy na mikroblogu i oznaczać to odpowiednim tagiem?
Ok, to można by tutaj wstawiać właśnie takie filmy jak wstawił @Endis: a robiąc znaleziska ograniczać się do zupełnych perełek? Nie mówię, że Nie lubię poniedziałku nie jest dobrym filmem, ale przyznacie, że jednak trochę oklepanym i większość ludzi go zna ;)
Ok, to jutro czegoś poszukam i podepnę na mikroblogu z tagiem biuletynfilmowy :) Fajnie jakby ktoś orócz mnie jeszcze tak linkował żebym nie był osamotniony ;) a później @kajakkajak: możesz to podpinać do znalezisk filmowych żeby spopularyzować korzystanie z tagów jeśli Ci się chce.
Z tego co widzę po prostu wystarczy dać hasha przed napisem coś takiego chyba #testowytag i linka wystarczy dodać do powiązanych.
@kajakkajak: potem wchodzisz na adres http://www.wykop.pl/mikroblog/tagi/testowytag i masz przefiltrowane tylko wpisy z tym tagiem (lepiej widać np. dla muzyki: http://www.wykop.pl/mikroblog/tagi/muzyka). Potem dany tag można obserwować.
@MasterSoundBlaster: to daj znać, jak jakiś film zapodasz:)
No to już Endis wszystko wyjaśnił w kwestiach technicznych :P
A co do tego jaki tag to myślę, że damy taki - biuletynfilmowy
Tylko jedna kwestia czy zawsze jest konieczne dawanie linka do filmu? Bo powiem szczerzę, że nie wszystkie filmy jestem w stanie odszukać. A nawet jak to nie wiem czy z polskimi napisami, napisy też konieczne?