Aktywne Wpisy
MagicAlonso +20
Ja #!$%@? zbliżam się do trzydziestki. Ostatnią znajomą duszę poznałem 3 lata temu. Jak się poznaje kogoś w tym wieku? xD
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #pytanie #wykop30plus
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #pytanie #wykop30plus
niemorzliwe +2
Zarabiam 30-50k miesięcznie na czysto. Możecie zadawać pytania
Dwudniowe bany też się zdarzały. :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Pozwól, że się spytam. Za co ? ;>
Nie ma na miesiąc, najwyżej na tydzień. Gdyby były na miesiąc, to bym o tym widział.
Racja, w końcu nikt na wykopie nie zasługuje na bany tak jak ty.
BTW. Zbieraj skriny. :D:D
To musiała być jakaś lekka obraza, bo ja za użycie słowa ciapaty dostałem tygodniowego bana, a niektórzy za wyzywanie od #!$%@?ów, kończyli często tylko z usuniętym komentarzem (ewentualnie dwudniowym banem). :)
Dobry pomysł mi mateuszo podrzucił. Dwa miechy jeszcze jestem unieruchomiony, a wykopem rzygam.
Bo pewnie nikt cie nie zgłasza, ja dostałem bany za banalne rzeczy, tylko dlatego, ze mam tu mnóstwo wrogów, którzy donoszą administracji i wykorzystują każdą okazję żebym dostał bana.
Z rozmów z administracją wiem, że tutaj od jakiegoś czasu wszystko opiera się o zgłaszanie naruszeń regulaminu przez użytkowników, Czyli np. wiele osób cię nie lubi, dostajesz wiele zgłoszeń - masz bana, bo administracja zbytnio nie zagłębia się w kwestie merytoryczne, tylko rozdaje bany na podstawie ilości zgłoszeń.