Aktywne Wpisy
Też macie wrażenie że kacapy nawet w swojej retorycie spermią do Polski? W ich propagandzie też jestesmy niemal supermocarstwem. Nie bardzo rozumiem czemu mamy taką pozycję. W tamtym roku dowiedziałem się że jesteśmy też super popularni w Korei Południowej i tam bardzo często w mediach się dyskutuje o tym co u nas się dzieje. wtf?
#ukraina #rosja
#ukraina #rosja
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
O jak rykłem xD
Jak ktoś siedzi na /r/dota2 albo /r/globaloffensive to załapie
#dota2
Subreddit csgo ma zawsze ból dupy jak dota coś dostaje
Dota 2 będzie miała w listopadzie swój pierwszy major z pulą $3mln.
@geomag42: Jakby w docie nie było bugów XDDDDD
A update co tydzień tylko dlatego, że silnik zmieniają.
Po za tym w csgo też ma być zmieniony silnik.
NO BO TO NAPRAWDE WKURZAJĄCE GŁUPIE VOLVO FAWORYZUJE TĄ SWOJĄ DOTE NIESPRAWIEDLIWOŚĆ
Ale CS ma troszkę mniej bugów w porównaniu do DOTY. A poza tym volvo ma #!$%@? piniondzów z doty w porównaniu do GO, gdzie jest tylko symulator straty pieniędzy (skrzynki)
Komentarz usunięty przez autora
No ale nie zmienia to faktu, że za same sprzedane kopie na summer sale volvo zarobiło 6 milionów (doczytałem), a takie op skins (strona, na której sprzedaje się skiny i bierze za to 5% podatku) zarobiła od początku jej istnienia (ok. drugiej połowy 2014) 15 milionów na skinach.
Coś tu jest nie tak.
http://steamspy.com/sale/
Od 3 lat istnienia gry nie można dostać bana za wyzywanie kogoś, a demka overwatchowe nie odwzorowują rzeczywistego przebiegu rozgrywki jaki się dział gdy osoba została zreportowana.
No co do #!$%@?. Ta gra wygląda jakby dalej była w becie...