Wpis z mikrobloga

@kuchwale30: CS:GO ma gównoturnieje gdzie pula nagród wynosi jakieś $250 000, valve ich olewa psując im do tego grę updatami, nic nie dostają, klient gry jest głupi, bugi etc. Dota tymczasem ma turnieje po kilkanaście milionów dolarów, patche i updaty co tydzień, nowy silnik, dużo miłości itp.
Subreddit csgo ma zawsze ból dupy jak dota coś dostaje
@geomag42: No, fakt, jest lepiej niż w zeszłym tygodniu.

Ale CS ma troszkę mniej bugów w porównaniu do DOTY. A poza tym volvo ma #!$%@? piniondzów z doty w porównaniu do GO, gdzie jest tylko symulator straty pieniędzy (skrzynki)
@Kardig: otóż nie, w csgo majory mają pule nagród $250k, natomiast w docie turnieje z taką pulą nie są nawet nazywane majorem. Poza tym fakt, że Volvo naprawia bugi w docie na bieżąco, w przeciwieństwie do csa, jest powszechnie znany, więc nie wiem co tu zaprzeczać.
@PwQt: Hm, no dobra. Zaorałeś mnie.

No ale nie zmienia to faktu, że za same sprzedane kopie na summer sale volvo zarobiło 6 milionów (doczytałem), a takie op skins (strona, na której sprzedaje się skiny i bierze za to 5% podatku) zarobiła od początku jej istnienia (ok. drugiej połowy 2014) 15 milionów na skinach.

Coś tu jest nie tak.

http://steamspy.com/sale/
Powinni chociaż odrobinę więcej poświęcić na CS-a, który ma bardzo duży potencjał a jest pełny bugów i jest niedopracowany.

Od 3 lat istnienia gry nie można dostać bana za wyzywanie kogoś, a demka overwatchowe nie odwzorowują rzeczywistego przebiegu rozgrywki jaki się dział gdy osoba została zreportowana.

No co do #!$%@?. Ta gra wygląda jakby dalej była w becie...