No i mam pierwszy problem z #windowsphone . Wieczorem odłożyłem telefon na półkę, rano patrzę a jeden z kafelków jest jakby wygaszony, ciemny i nie można w niego kliknąć. Aplikacja nie uruchamia się również z listy aplikacji, tapnięcie w nią nie ma żadnego skutku. Próbowałem też odinstalować ją przez sklep ale na stronie tej apki nie pojawiają się te dwa przyciski na dole :( Co robić, #bojowkawindowsphone ? Zapomniałbym, aplikacja to Flickr Central
@kundziukundziu: Ja dodam od sie ie ze apka jakdojade.pl czasami mi sie nie uruchamia, dziala tylko reinstal. Nie pluje bledami, tak jakby chciała sie odpalić ale nagle gaśnie. Lumia830. Ktos sie spotkal?
@kundziukundziu: czyli coś z kartą masz. Czas na wymianę bo częściej będą się takie jaja działy. Skanowanie karty miałeś już lub samoczynne resety telefonu?
@kundziukundziu: to może jakiegoś bubla kupiłeś :) Jak będzie częściej się tak zdarzać to w sumie nic się nie stanie, ja używałem tak karty przez 2 lata, czasami reset, albo aplikacja się wywaliła. Skanowanie 10 minut karty, ale jakoś tam działała ( ͡°͜ʖ͡°)
@magik111: Dostałem 16gb gratis do tabletu a, że miałem 32 w szufladzie to ta nowa 16 poleciała do telefonu. Jak najbardziej to może być bubel ;) Dzięki za radę
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
Zapomniałbym, aplikacja to Flickr Central
@Marbarella: Tak zrobię ;)