Wpis z mikrobloga

@eternalmarcos: Na pewno nie będzie. Poszukałem głębiej i sam IMAX potwierdził. Więc trudno, bilety na jutro zaklepane :)

@hard1: Coo? Serio nie będą tego grali w IMAX? Dasz jakieś dokładniejsze info? Decyzja wydaje mi się absurdalna - zwłaszcza że 3D w zwykłych kinach to gówno nad gównami w porównaniu do imax...
@enron: Serio, ani w Polsce, ani za granicą nie będzie w IMAX. Polski IMAX pisał o tym na swoim profilu FB (ktoś zadał pytanie), o sytuacji z zagranicznymi IMAX-ami wiem z Reddita. Więc zostaje tylko zwykłe 3D. Ja byłem na takim przy okazji pokazu przedpremierowego i szału nie było. Wolałbym iść na 2D chyba.
@enron: Serio, ani w Polsce, ani za granicą nie będzie w IMAX. Polski IMAX pisał o tym na swoim profilu FB (ktoś zadał pytanie), o sytuacji z zagranicznymi IMAX-ami wiem z Reddita. Więc zostaje tylko zwykłe 3D. Ja byłem na takim przy okazji pokazu przedpremierowego i szału nie było. Wolałbym iść na 2D chyba.

@hard1: faktycznie, piszą że nie będzie w IMAX bo nie jest w 4K - co najmniej
@enron: Niestety Marsjaninowi daleko do Interstellar. Film jest całkiem dobry, ale nie uświadczysz w nim tak trzymających w napięciu scen, jak choćby "dokowanie".
@enron: Niestety Marsjaninowi daleko do Interstellar. Film jest całkiem dobry, ale nie uświadczysz w nim tak trzymających w napięciu scen, jak choćby "dokowanie".

@hard1: cóż, zawsze to coś :) A dla dokowania to nawet naprawiłem odtwarzacz BD i kupiłem wydanie BD :)