Wpis z mikrobloga

#android #bojowkaandroid #cyanogenmod

Witam, posiadam LG L5 (E610), instalowałem CM11 Androida 4.4.4, i próbowałem już instalować różne wersje ale zawsze mam ten sam problem - słuchawki/głośnik na dwóch ostatnich poziomach głośności zaczyna strasznie pierdzieć, co mi się nie podoba ponieważ o jakość dźwięku dbam ( ͡° ͜ʖ ͡°) wydaje mi się że jest to kwestia wymuszenia przez system większej mocy wyjściowej, przez co przetwornik nie jest w stanie dać sobie z tym rady. Miał ktoś podobny problem, i czy wie ktoś jak temu zaradzić?
Póki co to zostaje tylko siedzieć na stocku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@damonqsY: nie rozumiem przechodzenia na custom romy, króre nigdy nie działają w 100%, kiedy ma się do dyspozycji dopracowanego stocka. Tym bardziej, że 4.4.4 jest bardzo dobrym systemem.
  • Odpowiedz
@damonqsY: ja miałem się na CM przesiadać w HTC Wildfire S, ale nie dość, że system nie działał w 100%, to jeszcze mogły wystąpić indywidualne, randomowe problemy na różnych urządzeniach[te same modele] i nigdy nie byłeś pewny, co się może i kiedy wysrać. Podziękowałem, zostałem na stocku 2.3.6 i odłożyłem na nowy telefon.
  • Odpowiedz