Aktywne Wpisy

Analny_Rozrabiaka +497
Konfitura dodał kolejny film, ale się we mnie zagotowało. Pierwszy raz napisałem skargę. Za co my płacimy. Koleś stojący na chodniku - panie to będzie 5k grzywny! Chłop jeździ wśród dzieci po chodniku i ścieżki? Pyrpyr to bemdziem tylko za parkowanie rozliczać proszem 100 zł.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
#policja #stopcham #konfitura #warszawa

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
Ogólnie warto w Forze zagrać?Czy kolejne nudne wyścigi?
Sam nie gram jakoś w wyścigówki (może poza Mario kartem, czasem), a już tym bardziej w Fife (skoro już poruszamy temat sportu), ale potrafię to zrozumieć.
@Mega_Smieszek: heh ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czyli te miliony graczy co od 20+ lat zagrywały się i zagrywają w GT czy NFS i inne tytuły to grupa podgraczy?
W gta grałeś, też prowadziłeś auta i nie czułeś tego co w komentarzu napisałeś?
A propo sportowych to yebać prądem tu sie zgodze choć za
@DEWASTATOR_TM grałem w gamepassie. Czwórka mi podeszła bardziej, ale pewnie dlatego, że to była moja pierwsza gra wyścigowa po jakichś... 18 latach? Piątka jest relaksująca, ale na dłuższą metę męczy. Drugie DLC robiłem już trochę znużony (miałem kupiony season pass). Z kolei Forza Motosport ma fajny model jazdy (to nie jest prosta zręcznościówka jak Horizon), ale GT7 na PS5 lepsze.
@DEWASTATOR_TM: wiec wychodzi że forza horizon będzie dla cb,
idealna dla ludzi ktorzy nie czują sie mocni i dla takich ktorzy lubią wycisnąć wszystko z wyscigów arcade.