Wpis z mikrobloga

#ps5 Dopiero teraz doczytałem że nie ma planu aby wydali pudełka forzy 5 na PS. Także pośmigane.xd I jakoś nie odczuwam że coś straciłem . Była w planach zmiana gatunku ale skoro tak to lecę dalej z niedokończonymi tytułami ¯\(ツ)/¯
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DEWASTATOR_TM: Niestety nic o tej grze nie mogę napisać gdyż glądałem tylko jakieś tam gameplaye i to jeszcze z jakiegoś freeroamu gdy jeszcze nie było mówione że forza trafi do niebieskich i w sumie się podobało. Otagowałem poprawnie to może inne mirki Ci odpowiedza co grali już. Pozdro
  • Odpowiedz
@PeriodFromVaginax9 Wg mnie granie w gry sportowe, wyścigowe to taka ujma na honorze gracza. Nie potrafię znaleźć pozytywów takiej rozgrywki. Zero skilla i durnota AI. Jeszcze jak ktoś ma full zestaw z kierowcą i pedałami to jestem w stanie zrozumieć ten fun. A tak to widzę typa co se siedzi z padem i kręci gałami w jakimś durnym wyścigu bez celu
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Ale to właśnie idea gier: zwykły fun i możliwość odstresowania się po pracy, czy szkole. Każda gra sprawiająca radość ma sens, bo to właśnie jest jej celem.
Sam nie gram jakoś w wyścigówki (może poza Mario kartem, czasem), a już tym bardziej w Fife (skoro już poruszamy temat sportu), ale potrafię to zrozumieć.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek Przecież tak można powiedzieć o każdej grze: chodzisz i zabijasz bez celu, chodzisz i zbierasz jakieś wymyślone itemki bez celu, budujesz jakieś wymyślone imperium bez celu...
  • Odpowiedz
A tak to widzę typa co se siedzi z padem i kręci gałami

@Mega_Smieszek: heh ( ͡º ͜ʖ͡º)

Czyli te miliony graczy co od 20+ lat zagrywały się i zagrywają w GT czy NFS i inne tytuły to grupa podgraczy?
W gta grałeś, też prowadziłeś auta i nie czułeś tego co w komentarzu napisałeś?
A propo sportowych to yebać prądem tu sie zgodze choć za
  • Odpowiedz
  • 2
@PeriodFromVaginax9: ale to można było się domyślić, że microsoft nie będzie wydawać pudełkowych wersji swoich gier na playstation xD pozostaje kupić na promocji kody do ps store na jak tak bardzo chce się ograć, na zniżki w sklepie też bym nie liczył.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: xD
@DEWASTATOR_TM grałem w gamepassie. Czwórka mi podeszła bardziej, ale pewnie dlatego, że to była moja pierwsza gra wyścigowa po jakichś... 18 latach? Piątka jest relaksująca, ale na dłuższą metę męczy. Drugie DLC robiłem już trochę znużony (miałem kupiony season pass). Z kolei Forza Motosport ma fajny model jazdy (to nie jest prosta zręcznościówka jak Horizon), ale GT7 na PS5 lepsze.
  • Odpowiedz