Aktywne Wpisy
WielkiNos +77
W Krakowie ludzie utworzyli grupę, na której ostrzegają się przed kontrolerami biletów żeby móc jeździć na gapę. Powstała też aplikacja umożliwiająca oznaczanie pozycji kanara na mapie. Osoby wyrażające swój niesmak po zobaczeniu tego są jak widać wytłumaczane.
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
viciu03 +8
Akurat kolejna przerwa w #pracbaza to przydałby się wpis o chińskich #rozowepaski :)
Więc jak to jest z tymi Chinkami? Tak średnio bym powiedział, ogromna ilość jest mega niezadbana. Zero makijażu, cała twarz czerwona od syfów. I nie jeden radar na czole, jeden koło nosa, ale ogromne zmiany na dużych ilościach twarzy. U nas na ulicach dziewczyny z takimi problemami starają się to zakryć jakoś, zatapetowac, leczyć, tutaj jak to w #chiny: #!$%@?.
A no i sporo lasek ma strasznie zarośnięte nogi. Raz w autobusie myślałem że to koleś siedzi bo widzę takie włochate nogi a to jakaś nastoletnia siksa.
A jak już się malują to wyglądają jak trupy. Tutaj wszystkie ubierają się tak żeby jak najmniej ciała było odkryte na słońce. Biała twarz - szlachta, jesteś opalony- jesteś wieśniakiem itp. Więc upały a one pomykają w długich czarnych sukienkach, rękawiczkach i pod parasolem.
Ale niektóre próbują oszukać słońce. Nakładają na siebie białą tapetę. Cześć wygląda jakby wpadły do młyna :D do tego ubrane całe na czarno - tup jak nic.
Większość lasek jest mega chudych i malutkich. Czyli figura nawet fajna, ale 404 dupa not found, 404 cycki not found.
Może tak raz na dwa/trzy dni trafił się na ulicy jakaś mega fajna, z dobrą budową i ładna, czysta buzia. Ogólnie jak dla mnie to większość na ulicy to takie 4/10. Czasem jakieś 6, rzadko coś wyżej. Takie mocne 8-9 może do tej pory z 4 razy widziałem.
Jak na razie to najładniejsze są takie 30+, zadbane mamusie dzieciaków. W eleganckich ciuchach, widać że przy kasie, ładnie pomalowane.
A jak ma się to do bycia pięknym i młodym, zarośniętym Europejczykiem? No niestety nie jestem blondynem, ale i tak jak na osobę nie szukająca atencji (jestem tu z #rozowypasek) to próbują zagadać, piszą na ich fejsie, oglądają się, obgaduja, komentują itp.
Także #stuleje będziecie tu mieć dużo(?) łatwiej.
Dodatkowo dorzucam małe #heheszki czyli zobaczcie co sobie wisi na ścianie w przedszkolu, zaraz koło klas 3 latków... (#nsfw)?
#chiny #chinskaszafa #emigrujzwykopem
Może jestem dziwny ale ja uważam że Azjatki mają fajne tyłki, a że cycki też wolę małe to o
@szafaaaa: Pewnie po skalpelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na 100%