Wpis z mikrobloga

#chinskaszafa

Akurat kolejna przerwa w #pracbaza to przydałby się wpis o chińskich #rozowepaski :)

Więc jak to jest z tymi Chinkami? Tak średnio bym powiedział, ogromna ilość jest mega niezadbana. Zero makijażu, cała twarz czerwona od syfów. I nie jeden radar na czole, jeden koło nosa, ale ogromne zmiany na dużych ilościach twarzy. U nas na ulicach dziewczyny z takimi problemami starają się to zakryć jakoś, zatapetowac, leczyć, tutaj jak to w #chiny: #!$%@?.

A no i sporo lasek ma strasznie zarośnięte nogi. Raz w autobusie myślałem że to koleś siedzi bo widzę takie włochate nogi a to jakaś nastoletnia siksa.

A jak już się malują to wyglądają jak trupy. Tutaj wszystkie ubierają się tak żeby jak najmniej ciała było odkryte na słońce. Biała twarz - szlachta, jesteś opalony- jesteś wieśniakiem itp. Więc upały a one pomykają w długich czarnych sukienkach, rękawiczkach i pod parasolem.
Ale niektóre próbują oszukać słońce. Nakładają na siebie białą tapetę. Cześć wygląda jakby wpadły do młyna :D do tego ubrane całe na czarno - tup jak nic.

Większość lasek jest mega chudych i malutkich. Czyli figura nawet fajna, ale 404 dupa not found, 404 cycki not found.

Może tak raz na dwa/trzy dni trafił się na ulicy jakaś mega fajna, z dobrą budową i ładna, czysta buzia. Ogólnie jak dla mnie to większość na ulicy to takie 4/10. Czasem jakieś 6, rzadko coś wyżej. Takie mocne 8-9 może do tej pory z 4 razy widziałem.

Jak na razie to najładniejsze są takie 30+, zadbane mamusie dzieciaków. W eleganckich ciuchach, widać że przy kasie, ładnie pomalowane.

A jak ma się to do bycia pięknym i młodym, zarośniętym Europejczykiem? No niestety nie jestem blondynem, ale i tak jak na osobę nie szukająca atencji (jestem tu z #rozowypasek) to próbują zagadać, piszą na ich fejsie, oglądają się, obgaduja, komentują itp.
Także #stuleje będziecie tu mieć dużo(?) łatwiej.

Dodatkowo dorzucam małe #heheszki czyli zobaczcie co sobie wisi na ścianie w przedszkolu, zaraz koło klas 3 latków... (#nsfw)?

#chiny #chinskaszafa #emigrujzwykopem
szafaaaa - #chinskaszafa 

Akurat kolejna przerwa w #pracbaza to przydałby się wpis o...

źródło: comment_HVV7432b7JKSxIKeMjWz7gWYzbemEiIB.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
@szafaaaa: Z tymi twarzami to racja, z daleka się wydaje fajna a podjedziesz bliżej xD Moja w sumie nie ma problemów z cerą ale ma trochę ciemniejszą karnację (jak to Chinki z południa) i stara się często "wybielić". Na szczęście nie przesadza z tym i nie wygląda to raczej bardzo nienaturalnie.

Może jestem dziwny ale ja uważam że Azjatki mają fajne tyłki, a że cycki też wolę małe to o
  • Odpowiedz
@szafaaaa: w sumie ten obrazek jest spoko. Od razu mówią dzieciom jak wygląda seks, a nie jakieś bociany z kapustą, a później nastolatki robią płukanki z coli i uważają że pierwszy raz jest bezpieczny, bo nie można zajść w ciążę.
  • Odpowiedz