Wpis z mikrobloga

@antonio09712: A ja uważam, że nie ma mowy o friendzone. Fz jest wtedy, kiedy laska świadomie i z rozmysłem wykorzystuje nieświadomego faceta, któremu wydaje się, że może z tego coś będzie.
Jak walnęła "XD", to raczej jasny sygnał, że nic z tego. Gdyby zaś powiedziała, że nie jest jeszcze gotowa albo że myśli o nim w innej kategorii i nie chce zepsuć przyjaźni, to co innego.

Karolino, szanuję. Krótko i
  • Odpowiedz
Koles potraktuje kobiety z szacunkiem może jeszcze z raz, dwa, potem przejrzy na oczy.

@deida: Czyli co, powinien na każdym kroku wyzywać je od szmat i poniżać? Są dziewczyny, które zasługują na szacunek, są też takie, które na niego nie zasługują. Dziewczyny z tej drugiej grupy nazywamy Karynami, a pani z obrazka wrzuconego przez OP-a najwyraźniej do nich należy.
  • Odpowiedz
@kw401: Wiesz co, na takie wyznanie przez fb bym pewnie podobnie zareagował, jaj zabrakło żeby jej wprost to powiedzieć? Zresztą co to za wyznania w ogóle? Jakbym był dziewczyną i jakikolwiek facet by mi takim tekstem rzucił to bym s--------ł, nie tak się takie rzeczy załatwia
  • Odpowiedz