Przepaliłem dziada po dłuższym zastoju. Niby mocy mało, ale morda się cieszy jak się na nim jedzie przez łąki, pola, lasy ( ͡°͜ʖ͡°) Dawno z niego wyrosłem, ale ma u mnie dożywocie. #pokazmotor #motoryzacja #romet #gimbynieznajo
@Eternit_z_azbestu: Elegancko, w oryginalnym stanie zachowana. Ja swoją zwieśniaczyłem 10 lat temu ( byłem w 3 klasie gimbazy), przednie lagi i bak od Simsona itp.
Teraz za bardzo nie mam czasu zająć się Ogarkiem, gdybym go miał przywróciłbym mu oryginalność
@tamowsky: Oczywiście ( ͡°͜ʖ͡°) Ten co teraz ma jest z mustanga, w sumie to już 3 silnik w nim. Jeden był zajechany jak go kupiłem, drugi sam zajechałem, trzeci włożyłem mu porządny jak robiłem kapitalke. Też nie był piękny, tak wyglądał kiedyś. Remont kosztował tyle co można by kupić z 4 takie, ale było warto (⌐͡■͜ʖ͡■)
@MateuszZ89: @Eternit_z_azbestu: @tamowsky: Mireczki, powiem szczerze że nie mam pojęcia jak się takie pojazdy serwisuje/naprawia/wymienia części, ale zawsze chciałem mieć oldschoolowego motocykla. Wiecie ile mniej więcej kosztuje takie cudo w raczej dobrym stanie?
@frogman: Akurat Ogary są śmiesznie tanie, mimo boomu na motocykle z PRL-u ładną zarejestrowaną sztukę w oryginale znajdziesz już za 600-800zł. Do remontu za czapkę drobnych dosłownie ( ͡°͜ʖ͡°)
#pokazmotor #motoryzacja #romet #gimbynieznajo
Teraz za bardzo nie mam czasu zająć się Ogarkiem, gdybym go miał przywróciłbym mu oryginalność
Pozdrawiam :)
@t3m4:
Kto dostał starterem w piszczel?