Aktywne Wpisy
XYZ91 +17
#famemma Jedno wam powiem. Ci influenserzy łącznie z tymi wardegami i Baxtonami to nowy poziom zeszmacenia się za kasę, kiedyś takimi określeniami były nazywane ulicznice, ale oni przebili to po stokroć bo te chociaż nie udają, a tu jeden robi film na drugiego w którym ujawnia jego chore fantazje, a ten musi mu za to podziękować do opinii publicznej chociaż pewnie ma ochotę mu wbić nos w głowę, żeby dalej istnieć i
WezelGordyjski +32
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ojciec poprosił mnie, żebym kupił mu takie specjalne dystanse do piły tarczowej, wiec pojechałem do sklepu budowlanego, wziąłem te dystanse i wychodząc zadzwonił do mnie kumpel z pytaniem czy wpadam na plaże przy poniatowskim bo siedzi z kumplem i rozpracowują piwo przy sobocie. Jako, że nie byłem samochodem, to pomyslalem, że podjadę na małe piwko.
Wpadłem, pękło jedno piwko, potem drugie, ale nadchodził czas powrotu do domu, a że kumpel i jego znajomy kierowali sie w tym samym kierunku to podnieśliśmy tyłki i ruszyliśmy. Po 10 metrach zauważyłem, ze nie mam dystansów w kieszeni, wiec pewnie musiały mi wypaść jak siedzielismy na piasku. Obrałem azymut na miejsce, w którym siedzielismy, ale siedziała juz tam jakaś parka. W pewnym momencie zauważyli cos przed sobą i z minami na twarzach jakby wygrali w totka podnieśli to cos. Tak to były moje dystanse ( ͡° ͜ʖ ͡°) Juz miałem podchodzić mowić, ze to moje, ale oni założyli je sobie na palce jak obrączki i zaczęli sie przytulać jak po zaręczynach. Prychłem mocno, ale postanowiłem nie zabierać im tego romantycznego momentu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#truestory #pdk
edit: tak btw jak to wygląda wpisałem dystanse do piły tarczowej i nie widze.
Nieporadnie chciałeś przerobić mój pomysł.
Informacyjnie
@PanKara:
@PanKara:
@Gronie: dajcie linka xD
And come on, to tylko portal ze śmiesznymi obrazkami :)