@paprykarzszczecinski1: skonczcie z tymi debilizmami o postarzaniu. Wychodza nowe ficzery to normalne ze wiecej wazy. Teraz zrobili robote i brak ficzerow i ios9 dziala lepiej
@paprykarzszczecinski1: to po co mowicie ze apple postarza iphony. Jak wychodzi nowy ios to pobierasz na swoj sprzet tylko tre ficzery co dzialaja inie ma zadnych specjalnych postarzan (im zalezy zeby jak najwiecej sprzetu dzialalo bo maja wtedy rynek wyorny i wiekszy udzial w rynku swiatowym.
@pieczywowewiadrze: a gdzie ja napisałem że postarzają? To inny uzytkownik stwierdził że postarzają a ja napisałem niby żartoblwiie czy ip6 też już postarzają
@WielkaPolska: tylko ze lumia z 8 jeszce meisiac czy dwa temu nie miala 90% potzrebnych apek i do nieczego sie nie nadawala a iphone ma wsyztskie apki od ios 5 czy 6
@pieczywowewiadrze: Faktem jest to ze Windows z kazda wersja chodzi coraz lepiej a ios coraz gorzej. Dotyczy to starych telefonów. Poza tym ios nadal nie ma obsługi Bluetooth czy podlaczenia jako pamięć masowa. Nie ma nawet nagrywania rozmów a 8 i 10 maja wiec poza ilością apek ios nie jest wcale lepiszy.
@WielkaPolska: wybacz ale skoro sie nie znasz to sie nie wypowiadaj
i porównuj telefony tak samo stare. iphone 4s caly czas działa dobrze z ios9 (premiera 4 października 2011) wiec czekam na starą nokię lumię z podobnego okresu na ktorej bedzie dzialac windows 8 czy 10 (bo jak dobzre pamietam to windows mobile 5 czy 6 wtedy byl na sprzecie z microsoftowym systemem, nawet mam w szafce gdzies jakiegos gruchota 2cm
nie mam jb na iphone, na ipadzie mailem na 8.4 ale jestem szczesliwym posiadaczem ios9 i nigdy wiecej JB, co ja #!$%@? dostawałem od lagów i zzerania baterii...
#ukraina Ktoś pomyślał że my sąsiadujemy z Bialorusią i Rosją? Przecież w obwodzie kaliningradzkim są ruskie wojska. My pojedziemy na Ukraine a ruskie do Warszawy. To jakaś paranoja
@paprykarzszczecinski1: skonczcie z tymi debilizmami o postarzaniu. Wychodza nowe ficzery to normalne ze wiecej wazy. Teraz zrobili robote i brak ficzerow i ios9 dziala lepiej
no i 10tki oficjalnej jeszce nie ma
i porównuj telefony tak samo stare. iphone 4s caly czas działa dobrze z ios9 (premiera 4 października 2011) wiec czekam na starą nokię lumię z podobnego okresu na ktorej bedzie dzialac windows 8 czy 10 (bo jak dobzre pamietam to windows mobile 5 czy 6 wtedy byl na sprzecie z microsoftowym systemem, nawet mam w szafce gdzies jakiegos gruchota 2cm
nie mam jb na iphone, na ipadzie mailem na 8.4 ale jestem szczesliwym posiadaczem ios9 i nigdy wiecej JB, co ja #!$%@? dostawałem od lagów i zzerania baterii...