Aktywne Wpisy
WielkiNos +484
Juleczka czuje się lepsza od ludzi ze wsi, bo powiększyła sobie usta.
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow #p0lka
Mia900 +35
Hej Mireczki, czy jest tu jakiś miły #niebieskipasek chętny do zapoznania? (。◕‿‿◕。)
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dokończyłam klatkę. Jedyne, czego tam nie ma to siatka na dole, ale to 10 minut roboty, poza tym w 100% sprawna. Dorobiłam półeczki, troszkę te kątowniczki pod spodem kiepsko wyglądają, ale jak znajdę dzisiaj chwilę wolną, to je jakoś zamaskuję.
Klatka cała
Wpadł @GraveDigger i dał wenszowi;<
Później zamknął mnie
A na końcu prawie zrobiłam domek. Dziś dokończę, będzie cudowny ;DDDD (albo i nie;D) - klej nietoksyczny, nie bójcie się.
Poza tym - dzień z kocykami polarowymi. Ostatnio kupiłam sobie dwa kocyki, zielony i fioletowy. Nie zdążyłam ich odpakować jeszcze, więc potnę na lotki, zrobię im jakieś hamaki, zabawki, tunele, te sprawy ;)
Podsumowując saldo na koncie - Mamy 2303,49 zł. Co wymyśliliście z tymi kamerkami? Widziałam wczorajsze debaty, ale nic nie rozumiałam za bardzo, na coś konkretnego się zgodziliście? Jak stałe łącze - powiedzcie mi, ile ksoztuje miesięczny abonament (tak mniej więcej, obojętnie jaka firma, pi razy drzwi), bo jeśli to jedyne wyjście, to chyba będę musiała się na to przygotować...;<
Fanpage - Strona - Allegro
#gadzibastion #wykopowypupil #lotopalanka #lotka #waz #wonsz #weze #terrarystyka #smiesznypiesek #chwalesie #szczecin Jak ktoś jeszcze jest leniem i nie sprawdza tagów, a chciałby być wołany - to śmiało pisać do mnie ;)