Wpis z mikrobloga

#gaki1992content

Koniec przestawienia, można się rozejść.

Zjadłem kebsa i popiłem colą.

Czuję się jakbym był po 3-4 piwach, mój mózg oszalał od węglowodanów.

Kupa była, wręcz natychmiastowa.
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gaki1992: byłem bardzo ciekaw jak Ci pójdzie, nie kibicowałem zbytnio głodówce, ale są ludzie którzy uważają, że kilkudniowa głodówka robi dobrze.

Moim zdaniem Tobie może zrobić dobrze, jeżeli pomyślisz. Nie jadłeś 4 dni! Męczyłeś się, żeby schudnąć, więc może teraz przyszła pora na coś łatwiejszego?

Słuchaj, jeżeli masz dużą wagę, to zrzucenie kilogramów będzie naprawdę proste i nie musisz się zbytnio męczyć, żeby zobaczyć pierwsze efekty. pamiętasz jak pisałeś, że wstałeś o wiele z lepszym nastawieniem i lepiej spałeś jeżeli nie jadłeś przed snem? Po co chcesz się męczyć rano - nie jedz przed snem, przecież wiesz, że to dla Ciebie
  • Odpowiedz
@Gaki1992: Przecież ci każdy k---a dostadnie tłumaczył, że tak się właśnie. Zamiast ograniczyć fast-foody, zmniejszyć spożycie kalorii to k---a nie, wybieram głodówkę. xD
Zamist się teraz użalać, to skorzystaj z rad wypoków i rozpocznij raz jeszcze, tylko tym razem po prostu zmień nawyki żywieniowe i dostosuj się do jakiejś diety.

Elo
  • Odpowiedz
@Gaki1992: Nie walcz z przegrywem, bo przegryw zwalczy ciebie. Zaakceptuj to, że jesteśmy stworzeni do życia jako s---------y życiowe i nie odmawiaj sobie jedzenia - jednej z nielicznych przyjemności w życiu na które #stulejarnosc nie ma większego wpływu.
  • Odpowiedz