Mój #niebieskipasek grał sobie na kurniku z mojego konta gdzie mam wstawione zdjęcie i wiek. Zaczyna partyjke monopolu z typem, jeden na jeden. Typ pisze: - masz ochotę na flircik? Ja: nie odpisuj nic lepiej, bo ja już znam #logikaniebieskichpaskow niebieski: odpisze, będzie śmiesznie. i odpisał: - jak wygrasz :p I to był błąd. Typ zaczął pisać: - masz Skype? - podaj mi swojego skypa, poznamy się lepiej -czemu nie odpisujesz? - już nie chcesz się poznać? - odpisz - skąd jesteś? -? Niebieski na to: co za #!$%@?. Ja: #aniemowilam Ale na tym nie koniec, bo kiedy partia się skończyła i typ wygrał, zaczął wypisywać prywatne wiadomości w stylu: - oszukalas mnie! - czemu nie chcesz się poznać? - obiecalas!
Niebieski przez cały czas nie odpisał ani słowem. Wniosek: a podobno to różowe są jebnięte. Chyba trochę #stulejacontent, bo jednak trzeba być niezła stuleja, żeby tak nagabywac przypadkowego różowego na kurniku.
@portugalka: Piszę, stalkuję a jak wystalkuję to stoję pod mieszkaniem, jak ma dzieci to odbieram je bez jej wiedzy ze szkoły. To chyba normalne gdy chce się zaimponować kobiecie?
- masz ochotę na flircik?
Ja: nie odpisuj nic lepiej, bo ja już znam #logikaniebieskichpaskow
niebieski: odpisze, będzie śmiesznie.
i odpisał:
- jak wygrasz :p
I to był błąd. Typ zaczął pisać:
- masz Skype?
- podaj mi swojego skypa, poznamy się lepiej
-czemu nie odpisujesz?
- już nie chcesz się poznać?
- odpisz
- skąd jesteś?
-?
Niebieski na to: co za #!$%@?.
Ja: #aniemowilam
Ale na tym nie koniec, bo kiedy partia się skończyła i typ wygrał, zaczął wypisywać prywatne wiadomości w stylu:
- oszukalas mnie!
- czemu nie chcesz się poznać?
- obiecalas!
Niebieski przez cały czas nie odpisał ani słowem.
Wniosek: a podobno to różowe są jebnięte.
Chyba trochę #stulejacontent, bo jednak trzeba być niezła stuleja, żeby tak nagabywac przypadkowego różowego na kurniku.
Komentarz usunięty przez autora
@Sheppard25: czyli zwyczajnie go sprowokowałaś swoim kontem,
jak nie chcesz mieć takich problemów to wstaw zdjęcie w burce ( ͡° ͜ʖ ͡°)