Skończyłem dziś Call of Juarez Gunslinger i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony. Nie spodziewałem się, że tak przyjemnie będzie mi się w to grało. Jest intensywnie i treściwie. Kampania może i jest krótka, ale gdyby była dłuższa to wydawała by się sztucznie przeciągnięta, a rozgrywka pewnie by zaczęła nużyć. Grę można dorwać za grosze (ja kupiłem za niecałe 4 euro na Steamie) i naprawdę warto ją kupić jeśli lubi się takie klimaty. Biorę się za NewGame+, a potem postaram się napisać jakąś recenzję i tam trochę bardziej rozpisze się nad tym co mi się tak podoba w tym tytule. #gry
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
Grę można dorwać za grosze (ja kupiłem za niecałe 4 euro na Steamie) i naprawdę warto ją kupić jeśli lubi się takie klimaty. Biorę się za NewGame+, a potem postaram się napisać jakąś recenzję i tam trochę bardziej rozpisze się nad tym co mi się tak podoba w tym tytule.
#gry