Aktywne Wpisy
Knamga +9
Dostałem projekt od stolarza, co byście tu zamienili poprawili? #budujzwykopem #remontujzwykopem
maikeleleq +6
Kontrola kluczyków (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Zobaczmy które auto ma najładniejszy kluczyk, tutaj od Audi A5 F5 FL i Cupry Formentor #samochody #motoryzacja
"Drogówka" leci na TV4, kobieta na prostej, pustej ekspresówce chciała zredukować bieg w.. automacie. Nacisnęła sprzęgło, którego niestety w automatach nie ma. Zdziwiona całą sytuacją, jak to sama ujęła, zaczęła "cisnąć" przez co zatrzymała się prawie w miejscu, facet za nią nie zdążył i skasował sobie samochód.
Biedna.. zestresowała się.
@Ufik:
ale młodzież (na ogół) nie rozumie i klei się 5 m od kolejnego. Sam mam ochotę przyhamować wszystkim czym mam, aby skasować delikwenta jadącego za mną.
ojciec zawsze mi powtarzał by nie trzymać się blisko nowych wypaśnych fur, bo te stają w miejscu. on miał wówczas Audi A6 S-Line, więc mając golfa II doskonale rozumiałem jego słowa.
Gwałtowne hamowanie, gdy zewnętrzna sytuacja na drodze tego nie wymaga, kwalifikuje się chyba jako niebezpieczny manewr?
to chyba ten odcinek: http://www.ipla.tv/Stop-drogowka-odcinek-59/vod-5635835
Nie mam Silverlighta to nie sprawdzę :(
Swoją drogą, spróbuj sobie kiedyś w manualu zahamować lewą stopą ( ͡º ͜ʖ͡º) tylko proponuję na pustej drodze XDD