Aktywne Wpisy
miku555 +88
Każdy kto twierdzi, że WORDy się na niego uwzięły/że celowo oblewają kierowców aby zarobić, nigdy tak naprawdę nie powinien znaleźć się za kółkiem na publicznej drodze.
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody

120_Dni_Sodomy +16

Jakie były wasze pierwsze wrażenia po przesiadce na jabłko z Androida/Windows Phone/Symbiana, etc.?
Nie planuję kupować ajfona, przynajmniej póki co, ale jestem ciekawy, jakie profity daje kupno zauważalnie droższego telefonu (pomijając szpanowanie tą marką przez gówniarzy) i czy (i dlaczego) uważacie, że warto było dopłacać te peeleny?
In minus - operacja "cofnij" na androidzie bardzo wygodna pod przyciskiem obok Home. Na ios zazwyczaj w lewym górnym rogu co jest duzo mniej wygodne i przez ileś tam dni ciężko się było
I tak, wiem. Androidowcy powiedzą, ze jest kiepski. Ale to po prostu trzeba lubić, mi sie podoba, innym nie. I tyle :D
Też szczerze przymierzam się na powrót do iPhone'a z przygody z andkiem, ale jak czytam o jakimś zawieszaniu się androida to jakbym słyszał siebie sprzed 2 lat gdy pierwszy raz przenosiłem się z jabłka i waliłem stereotypami o androidzie. Obecnie posiadam HTC One i gdyby nie wielkość (tragedii nie ma bo to 4,7' jak w IP6 ale jednak wolę mniejsze telefony) i aparat (choć
No akurat na lagi i przyciecia w menu htc one psioczoą sami posiadacze czesto i gesto w kazdym jezyku na sieci.
Co do zwiech to oczywiscie nie zdarzaja sie na "nowo postawionym" androidzie. Zaczynaja sie zdarzac wraz z uplywem czasu kiedy instalujesz i odinstalowywujesz aplikacje (ktore pozostawiaja smieci). Tak wiec andek po kilku miesiacach normalnego uzytkowania juz nie jest tak stabilny jak po wyjeciu z pudelka pierwszy raz, a iphone