Wpis z mikrobloga

@perun86: Na początku sam narzekałem, ale teraz wprowadzili już wszystkie brakujące funkcjonalności i bardzo mi się podoba. Nowe tło profilu jest bardzo fajne, nowy widok najczęściej słuchanych zespołów itd. też na plus. Poza tym ściślej zintegrowali wszystko ze spotify, dzięki czemu jest większy porządek. Trochę brakuje mi porównywarki gustów, ale ogólnie zmiany dla mnie na plus. No i responsywny design oznacza większą wygodę użytkowania wersji mobilnej (jeszcze muszą ją trochę dopracować).
@kocham_jeze: Wprowadzili wszystkie brakujące funkcjonalności? Przecież tam prawie nic nie ma oprócz scrobbli. Gdzie jest porównywarka gustów, sąsiedzi, grupy i ich fora, dzienniki, sekcja "o mnie", ostatnia aktywność?
@perun86:

porównywarka gustów

Już powiedziałem, że tego akurat mi brakuje.

sąsiedzi, grupy i ich fora, dzienniki

Nie korzystałem z tego.

sekcja "o mnie"

Ludzie wrzucali tam zazwyczaj tysiąc gifów, przez co wyglądało #!$%@? i strona się przez to długo ładowała.

ostatnia aktywność

O tym zapomniałem. Ale bez tego da się przeżyć.

Gwoli ścisłości, chodziło mi o podstawowe funkcjonalności, które widniały na ich liście progressu. Z mojej perspektywy brakuje tylko gustomierza, bo
@kocham_jeze: Jeśli dla Ciebie last.fm to głównie licznik scrobbli no to już jestem w stanie zrozumieć że komuś się nawet może podobać. Dla reszty to tak jakby Wykop okrojono przy okazji zmian z mikrobloga i komentarzy pod znaleziskami i ktoś pisał że jest lepiej ;) ale tacy pewnie też by się znaleźli bo dla niektórych jest to tylko źródło najważniejszych wiadomości lub serwis ze śmiesznymi obrazkami ( ͡° ͜ʖ
@perun86:

Dla reszty to tak jakby Wykop okrojono przy okazji zmian z mikrobloga i komentarzy pod znaleziskami i ktoś pisał że jest lepiej ;)

No i to się nazywa obrazowe przedstawienie sytuacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mi zależy głównie na statystykach z przesłuchanej muzyki, reszcie się nawet nie przyglądałem. No ale racja, mój punkt widzenia nie jest w takim razie zbyt obiektywny xD