Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +26
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
mirko_anonim +38
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
#modameska #ubierajsiezwykopem
@ThePawel: liczyłem na połowę tego maks, no ale kurde xD ...to może chociaż na okres jesienny póki co :D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
6 koszul ze średniej półki - 700 (tak, jedna więcej niż dni roboczych bo czasem u---------z sie rano pastą do zębów)
2 pary spodni - 300-400
pasek - 80
buty - od 250-do nieskończoności
tshirty - np. fruitoftheloom masz po 10 zł sztuka, można tym dom ocieplać, wyjdzie
@pasztet_w_lasce: nigdy nie byłem szczerze mówiąc, do tego boję się że na moje wymiary może być ciężko...
http://www.massimodutti.com/pl/pl/
Ale wiadomo, że to nie cała garderoba. +garnitur +obuwie/kurtka zimowa +szmaty w domu +jakieś sportowe +rękawiczki, czapki, kalesony +cośtam i wyjdzie z 5k i więcej jeśli nie będą to topowe marki.