Aktywne Wpisy
damianooo8 +153
#thelastofus #bekazlewactwa
Trzeba być skrajnym przygłupem, aby nie zauważyć że LGBT jest promowane na siłę. Homoseksualiści stanowią według statystyk 1-2% społeczeństwa, więc nie jest to kwestia poszerzania odbiorców. Jest to ewidentnie proces inżynierii społecznej. Funkcjonowanie korporacji opiera się na pasożytnictwie i wyzysku, więc logika mówi że ich celem nie jest dobro społeczeństwa. A więc jaki jest cel? Tego do końca nie wiem, choć się domyślam.
Trzeba być skrajnym przygłupem, aby nie zauważyć że LGBT jest promowane na siłę. Homoseksualiści stanowią według statystyk 1-2% społeczeństwa, więc nie jest to kwestia poszerzania odbiorców. Jest to ewidentnie proces inżynierii społecznej. Funkcjonowanie korporacji opiera się na pasożytnictwie i wyzysku, więc logika mówi że ich celem nie jest dobro społeczeństwa. A więc jaki jest cel? Tego do końca nie wiem, choć się domyślam.
wykop +14
Wykopowicze,
w dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. Poprawiliśmy linkowanie w powiadomieniach do komentarzy w znaleziskach. Obecnie znaczna część powiadomień będzie linkować poprawnie, ale jest to pierwsza z wymaganych poprawek, dlatego wciąż przy niektórych powiadomieniach może występować problem. Pracujemy aktualnie nad jego rozwiązaniem, niestety potrzebujemy jeszcze trochę czasu, w kolejnych dniach wrócimy do Was z gotowym rozwiązaniem.
2. Przygotowaliśmy kolejną aktualizację aplikacji androidowej - Android 5.0.4 [Google Store weryfikuje aktualnie].
w dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. Poprawiliśmy linkowanie w powiadomieniach do komentarzy w znaleziskach. Obecnie znaczna część powiadomień będzie linkować poprawnie, ale jest to pierwsza z wymaganych poprawek, dlatego wciąż przy niektórych powiadomieniach może występować problem. Pracujemy aktualnie nad jego rozwiązaniem, niestety potrzebujemy jeszcze trochę czasu, w kolejnych dniach wrócimy do Was z gotowym rozwiązaniem.
2. Przygotowaliśmy kolejną aktualizację aplikacji androidowej - Android 5.0.4 [Google Store weryfikuje aktualnie].
Lekko rakłam. Zapostowałam artykuł o imigrantach w Urugwaju, którym nie pasują te warunki, więc wolą wrócić nawet i do domu. Specjalnie wybrałam linka z reutersa, żeby mi nikt nie zarzucił gównoźródła.
Muszę zacytować znajomą z uczelni (Niemkę), bo po prostu rakłam.
Ona: Czy dobrze zrozumiałam z Twoich postów, że należysz do tych tzw. "krytyków azylantów" ?
Ja: Należę raczej do realistów.
Ona: Ah, taka odpowiedź mi starczy, dziękuję - mam kompletnie gdzieś te przemyślenia, a daily mail (wcześniejszy post na temat isis mówiących o tym, że zapakują nam razem z azylantami swoich żołnierzy) nie jest żadnym medium, które bym brała na poważnie. Co do powyższego artykułu - chociaż nie mam najmniejszej ochoty go czytać - jeżeli musiałabym uciekać (na bosaka, w zasranych łodziach etc) pewnie też byłabym łasa by osiągnąć najbardziej obiecujące z możliwych celów.
ACHA
#germoney #logikaniemcow
@Veuch: weź, bo musiałabym prawdopodobnie usunąć 95% znajomych ze studiów ;_;
@Veuch:
@unknown_stranger: Jestem z osób, które mają swoje poglądy, rzadko o nich rozmawiam, nie obrażam się na innych za to, że mają całkiem odmienne ode mnie poglądy i sobie żyję w symbiozie z ludźmi. Uważam, że dyskusja na tematy polityczne ze znajomymi to recepta na mega kłótnię i nie raz się o tym przekonałam. Sytuacja z imigrantami sprawia, że zwyczajnie nie mogę siedzieć cicho, bo mnie trafia szlag.
Jezu jak się cieszę, że mój niebieski ma takie same poglądy ( albo i bardziej drastyczne) niż ja. Tyle, że on jest bardziej powściągliwy i nie dyskutuje z nikim na ten temat w internetach :P
@
Jeden z kolegów (też Niemiec, doktoryzujący się) brał udział w PEGIDzie.
To że @tusiatko: ma jakąś tam koleżankę, to nie znaczy, że tak myśli większość.
Oni po prostu siedzą cicho z tym.
@Veuch: o loooool Nie dość, że mnie bardzo głośno wyrzuca z facebooka, to chyba grozi mi pozwem Xd O gurwa. Tzn. słowa kierowała do "tych tam ksenofobów" ale wiadomo o co chodzi :>
Hallo? Polizei? Kommen sie nach facebook, Hitlerjugend ist da!
Ale tak na serio. #!$%@?, trzeba być na serio debilem, żeby patrzeć jedynie w czarno białych kolorach na wszystko. Nie jesteś z nami, jesteś przeciwko nam w takim razie. Czyli w jej oczach jestem naziolką ( ale ma rozkminę teraz pewnie hehhee ale jaaak to, z Polski i naziolka? Ale hitler przecież to był zły dla nich??).