Aktywne Wpisy
Mlodazs +17
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko
karix98 +45
Zdjęcia będą głównie dla odskoczni od cyfry. Wyjazdy, podróże, imprezy, street, tego rodzaju. Zależy mi na AF i jako-takiej ergonomii. Jeżeli będzie miał światłomierz, to super, jeżeli nie, to sobie poradzę. Grunt, żeby mógł wyostrzyć i żeby dobrze leżał w dłoni. Może też być ciężkim, pancernym czołgiem, którym będzie można wbić gwóźdź, to akurat bardziej zaleta niż wada w moim przypadku.
Z drugiej strony myślę, czy nie kupić czegoś tylko mechanicznego. Czasami robię zdjęcia w bardziej ekstremalnych warunkach przy dużych minusowych temperaturach i czasami tęsknię za czymś, co nie potrzebuje prądu do działania.
#fotografia #pytaniedoeksperta #analog #fotografiaanalogowa
Dlatego chcę kupić tańsze lustro, a Smenę zostawić na lomo i crossa na przeterminowanych filmach