Aktywne Wpisy
niebieski_kot +116
Czy karteczka "Bardzo proszę o respektowanie ciszy nocnej, przynajmniej w dni robocze" będzie ok jak wrzuce do skrzynki tej durnej cipie co drze #!$%@? od 23
Borg-Net +94
"PODŻEGACZ WOJENNY" to nowa linia ruskiej propagandy. Po wypowiedzi Macrona o wyslaniu wojsk na Ukraine, kazdy kto uwaza to za dobry pomysl jest napiętnowywany tym pejoratywnym okresleniem... kacapy musialy sie niezle zesrac na wiesc, ze kraje NATO aktywnie rozwazaja aktywna obrone na terenie Ukrainy :) Dlatego staraja sie oczernic kazdego kto uwaza, ze lepiej jest sie bronic na terenie Ukrainy niz we wlasnym kraju.
Te ruskie #!$%@? w trollowniach chyba nie znają
Te ruskie #!$%@? w trollowniach chyba nie znają
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/7482203,krakow-niszcza-samochody-z-obcymi-tablicami-spoldzielnia-reaguje,id,t.html
#krakow #patologiazewsi #podludzie
Ile ja takich tekstów słyszałem.
Przykre jest to że takie osoby są nawet na wykopie.
Mieszkam na osiedlu, gdzie parkingi są ogólnodostępne, dość sporo miejsc, ale wiadomo, te przy klatkach są najbardziej oblegane. Jedna śmieszna sytuacja - przyjechał po mnie raz tata, czekał pod klatką na
Znam krakusów mających jeszcze rodzinne kamienice wewnątrz pierwszej obwodnicy, żaden nie widzi nic złego w przyjezdnych bo dzięki nim zrobili konkretną kasę, a teraz pewnie też są nazywani przyjezdną hołotą, bo sprzedali/wynajęli nieruchomości w centrum i przenieśli się do domów pod miastem (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Już są plebejskim KRA a nie szlachetnym KR.
a tam w jednym miejscu przy klatce, białą farbą #!$%@?ęta jakaś rejestracja, że to niby kolesia miejsce;D
parking ogólnodostępny
Komentarz usunięty przez moderatora
po 1 razie wykupilem ubezpieczenie opon i na razie daje rady chodz to i tak zawsze problem i strata czasu