Wpis z mikrobloga

@noekid: kiedyś się bawiłem podobnie. przerzucanie obrazu z showup na manycama i z manycama na omegle. stream jakiegoś różowego który siedzi i odpisuje = 90% stulejek nie podejrzewało niczego i tańczyło jak im się zagrało ( ͡º ͜ʖ͡º)

@noekid: misteriusowybot.pl ( ͡° ͜ʖ ͡°) było tyle sebków, że ciężko opowiedzieć co i kto #!$%@?ł przez miesiąc. w archiwum masz niektóre akcje, jedne lepsze a niektóre gorsze. w FAQ masz opisane jak to dokładnie działa
@Misterius: myślałem, że konkretnymi linkami rzucisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja mam aktualnie zaplanowane zajęć aż do roku ok 2021 i ciężko mi ogarnąć wolny czas na szukanie treści - muszą same do mnie pukać :p
@noekid: na głównej jest od razu archiwum. co nowego sebka jest losowany również nowy mirek, który ma możliwosc gadać z sebkiem. jeżeli w bazie nie będzie żadnego mirka chętnego do rozmowy, to wtedy gada bot. Laska, którą podstawiamy jest zrobiona we flashu i ma takie opcje jak np. machanie na zawołanie, rozbieranie się itd, wszystko sterowane ręcznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)