Wpis z mikrobloga

@pawel_je: Studia zajebiście niezorganizowane, niekonkretne. Kadra beznadziejna. Instytut Zoologii UJ, który organizuje te studia, to taki zakład geriatrii, gdzie siedzi sporo starych ludzi. Nauka na niskim poziomie. Budynek obok jest WBBiB, który stoi na zupełnie innym poziomie. Dostałem się na neuro na I stopień, ale wybrałem biotech, przy wyborze drugiego stopnia też mocno się nad tym zastanawiałem, ale koniec końców, po wysłuchaniu profesorów, studentów i wykładowców, wybrałem biotech molekularną, a magisterkę
  • Odpowiedz
@pawel_je: Inżyniernie biomedyczną i mgr z obrazowania w Norwegii. Jak tylko u niej w pracy się ustabilizuje (awanse, transfery itd) to zaczyna szukać pracy tutaj albo w okolicy. Możliwe, że przeniesie się też do Genevy albo Mediolanu w ramach swojej firmya to juz dużo bliżej.
  • Odpowiedz
@andrzejwpst: Ja #!$%@? ale bait. Zycze wszystkim hejtom zeby poznali normalną dziewczynę która ceni sobie pewnie wartosci. Jeśli ktoś was puścił bokiem to albo byliście slepi przedtem albo na sile próbowaliscie utrzymać laske która miała was w dupie. Ale zeby sie trocha postarać przecież trzeba wyjsć z piwnicy.
  • Odpowiedz