Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
#wygryw #m--f #milfboners #ladnapani
@zenek: i co, myślicie, że on tam może tknąć którąkolwiek z koleżanek? xD Super wakacje, dwa tygodnie chowania kościeja i fioletowych jaj.
@zenek:
Uwielbiam Was niebieskie z Wykopu.
Laski to nowobogacki wymiar Karyn. O niczym sensownym nie pogadasz, wszystkie ubrane tak samo, wszystkie zbotoksowane i podciągnięte gdzie trzeba. Ale co tam, ważne, że chłopak ma towarzystwo, do którego co najwyżej może zwalić konia w kiblu.
@JestemPsem: A skąd wiesz? Oceniłeś, że skoro ładne, to na pewno puste? Ciężko też, żeby były ubrane jakoś niesamowicie różnorodnie NA PLAŻY gdzie każdy nosi strój kąpielowy.
@rzep: Było z rok temu w TV show z Natalią Siwiec i jej koleżankami, miałem okazję obejrzeć ze 4 odcinki.
@dzerald: Primo, nie reklamuje tylko ktoś jej zdjęcie ze stocka użył do takowej reklamy, dwa akurat coś takiego w gimbazie to dla niego wygryw bo nastolaty zazdroszczą suki na chacie, trzy to nie jego matka i może mieć to w dupie.
On nie jest dzieciaczkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)