Wpis z mikrobloga

@husky83: mamy straszny problem: żodyn nie doczekał momentu stania się 'żółtym serem', wszystkie magicznie znikają. A białych po podróży w paczkach nie polecamy.
  • Odpowiedz
mamy straszny problem: żodyn nie doczekał momentu stania się 'żółtym serem',


białe, żółte i pleśniowe. Z winami oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)


@Browin: o Wy kłamczuchy :) Niby "żodyn nie doczekał momentu stania się 'żółtym serem'", a tutaj piszecie, że jednak 'odpierniczają' się m.in. żółte... nieładnie :)

To chociaż jakieś wino albo zestaw startowy - to w podróży się nie zepsuje :P
  • Odpowiedz
@husky83: przecież żółte i pleśniowe będą od zaprzyjaźnionych serowarów. Mniejsze z nich łakomczuchy. My im biały, przyprawy, wina, a oni nam żółty ser. Taki prawie festyn przetwórstwa domowego.
  • Odpowiedz
@Browin: Fajnie że mirkujecie;) już zamówiłem w tym tygodniu ale przy następnym zamówieniu odezwę się:) które polecacie? znacie się dobrze na destylowaniu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
@PrevuD: skoro się tym interesujesz to pewnie wiesz że produkcja destylatów w pl bez odpowiednich koncesji jest nielegalna więc odpowiedz mi na pytanie po co tak kluczysz no chyba że jesteś pracownikiem jakiegoś urzędu kontroli i szukasz jelenia
  • Odpowiedz
@PrevuD: na destylowaniu całkiem nieźle. Szkolimy się dość często ( ͡º ͜ʖ͡º)

Z drożdży na dzień dzisiejszy polecamy te, ale jesteśmy w trakcie testów nowiutkich i wypadają rewelacyjnie! Jak tylko wejdą do sprzedaży zrobimy rozdajo do testów (:
  • Odpowiedz
@cruc ale my przecież razem z @PrevuD wodę destylujemy, żeby była zdrowsza. Zamiast filtracji (: Wiesz, że cała woda na świecie została już wypita 3 razy. Przecież to niehigieniczne tak bez destylacji ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz