Aktywne Wpisy

TeselACC +564
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale

harold97 +629
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill

- menu kontekstowe z listy mirkoblog/mój wykop (plusowanie etc bez wchodzenia w szczegóły wpisu)
- spoilery
- ikona play na załącznikach video do wpisów/komentarzy
- poprawiona obsługa połączeń (mam nadzieję, że błędy protokołów będą zdarzać się o wiele rzadziej ;) )
- poprawki w ciemnym stylu
- kilka innych mniejszych błędów
#changelog
ps. nie wiem czy to proste, nigdy nie programowałem...
@Wapniak: może jak przejdę na testflighta to takie coś będzie działać
Co do nocnego - nie o to chodzi, wchodzę w ustawienia, zaznaczam - klikam zapisz i jest zwis aplikacji na 10-15s. Potem się odwiesza, chodzę po wykopie - nic nie zmieniło ze stylem, wracam do ustawień a tu odznaczony nocny :|
Jak ogarniasz tą apką całą pamięć to trochę niefajnie...