Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +41
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +530
No elo, wczoraj na moim telefonie pojawiły się takie gustowne 3 paski wzdłuż całej szerokości ekranu. Można coś próbować zrobić, czy wymiana wyświetlacza? Jeszcze dałoby się przeżyć te paski, gdyby nie fakt, że obraz poniżej ich się rozdwaja. Jak się wyłączy ekran, to rozdwojenie znika, ale po chwili używania wraca (obrazek w komentarzu).
@wiewior_s: nie wiesz z jaką tragedią mam do czynienia( ͡° ʖ̯ ͡°)
teraz to jest conajmniej potrójny obraz
Rozumiem, że wymiana GPU to gra niewarta świeczki?
Próbowałem zmieniać romy, dupa.
Ale jest coś nowego. Nie ma już 3 "martwych" pasków, tylko wygląda tak jakby co drugi pasek poniżej ich był martwy, poza tym zniknęło podwojenie obrazu, za to są jakieś jaja z kolorami (obrazek). Wszystko, co nie jest białe powinno być czarne, a są jakieś przebarwienia. Jak poruszę obrazkiem, to zniknie, ale po chwili znowu się pojawi.
Nie liczę, że powiecie mi, jak mam
Pasy wyglądają identycznie w recovery albo bootloaderze?
Jak znajdę gdzieś takie narzędzia, to spróbuję rozkręcić.