Aktywne Wpisy
WielkiNos +369
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
awcalezenie +265
Jejku, ale to było złe AMA z @MateuszLakomy , a miałem nadzieję że będzie ciekawie. Odpowiedzi które często trudno zrozumieć, zaskakujące, ale pozbawione argumentów: "Tak", "Nie", "To nie w tym problem", "Już na to odpowiedziałem" (a tak naprawdę to nie). Rozwaliło mnie totalnie jak ktos napisał, że imigrantów powinno się wpuszczać gdy będzie odpowiednie ratio dla plciu z danego kraju jak w USA, a ten na to "To nie w tym problem".
ponieważ na mikro często pojawia się temat słuchawek do konsol i ogólnie muzyki, postanowiliśmy przetestować pewien ciekawy modeł prosto od Sony. Mowa o modelu MDR-ZX310AP.
Zamówiliśmy jeden zestaw takich słuchawek. Najpierw testowaliśmy je z konsolą PS4 - jak na słuchawki za 99 zł dźwięk jest naprawdę niezły. Przy najwyższym poziomie głośności słuchawki nie trzeszczą a dźwięk z mikrofonu jest bardzo dobrze słyszalny przez osoby po drugiej stronie konsoli. Wykonanie jest bardzo solidne jak na sprzęt w tej klasie cenowej - szczególnie podobają nam się czerwone - bardzo dobre połączenie z czarnym.
Drugi test przeprowadził jeden z naszych pracowników na #silownia. Słuchawki z racji tego, że są składane łatwo transportują się w torbie. W miarę duże nauszniki dobrze niwelują dźwięki z otoczenia i nie zsuwają się z uszu.
Podsumowując, za cenę 99 zł otrzymuje się naprawdę porządne słuchawki z czystym brzmieniem i dobrym wykonaniem w tym przedziale cenowym. Dodatkowo, mamy możliwość dorobić specjalny kabel, aby słuchawki pasowały również do konsol PS3 - dopłata za kabel 19 zł.
Słuchawki dostępne w naszym sklepie internetowym TUTAJ
#ps4 #ps3 #konsole #consolemasterrace #gry #xgamecenter #sluchawki
pick one