@CzystaMaestria: Czy ty wiesz co znaczy nigdy? Auta autonomiczne będą dostępne do sprzedaży za ok 5 lat. Jak twierdzisz inaczej nie podając żadnych argumentów to jesteś po prostu trollem, na co wskazuje treść twojej wypowiedzi.
@CzystaMaestria: Niby dlaczego tak sądzisz? Jak samochód autonomiczny będzie ok 10 razy bezpieczniejszy od normalnego to jest to wystarczająco by rynek go przyjął. Auta Google'a całkiem dobrze sobie radzą. Kwestią jest czy uda nam się w ciągu 60 lat stworzyć Sztuczną Inteligencję, a nie czy stworzymy autonomiczny samochód.
@CzystaMaestria: Czyli rozumiem, że nie negujesz tego, że będą samochody autonomiczne z przynajmniej jedną osobą w środku, która będzie bardziej w charakterze pasażera?
@CzystaMaestria: To mi trochę przypomina argument, że samochody elektryczne nie będą popularne, ponieważ ludzie wolą dźwięk silnika spalinowego. Raczej wątpię, że dłuższe trasy sprawiają tobie przyjemność. Gdy ludzie zakosztują braku zmartwień o prowadzenie pojazdu i zobaczą, że zamiast tracić czas mogą robić coś innego, to będą coraz bardziej przerzucać się na samochody autonomiczne. Jak już zdobędą większą popularność, to nawet powstaną strefy tylko dla samochodów autonomicznych, ze względu na bezpieczeństwo.
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
#pasjonaciubogiegozartu #imgur #niemoje
źródło: comment_yz6v0TeNQLUHbGUnKqaGVIabB69SuLzJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@StefanBetoniarz: wołam bo się chłopczyna nudzi i zaśmieca mikrobloga
Komentarz usunięty przez autora