Wpis z mikrobloga

• 1
Kilka dni temu przekroczył w RBM 100 GB darmowego LTE i obcięli mi prędkość do 2 MB dziś aktywowanego nowy pakiet i dalej mam 2 MB. Ktoś coś?

#play #lte #rbm
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@toldii:

W związku z Pana zgłoszeniem chciałbym poinformować, że niestety pakiety Darmowego Nielimitowanego Internetu LTE zostały wycofane i promocja w RBM jest na tę chwilę niedostępna, więc do czasu braku aktywacji pakietu internetowego prędkość będzie zwolniona.
  • Odpowiedz
@ElCidX: masz przecież w regulaminie ze po przekroczeniu 100 GB ( ja pobrałem ponad 260 GB) zakładaja lejek 2 MB tylko nie wiem czy do konca miesiaca czy do aktywacji nowego pakietu. No nic czekam do 1 wrzesnia jak dalej bedzie chodziło 2 mb to dzwonie do dziadów.
  • Odpowiedz
@toldii: O informację odnosiłem się raczej do @koc_grzewczy:

To ja wiem, sam korzystam, zajrzyj w regulamin ale wydaje mi się, że po 100 GB może być lejek.
Z tego co wiem to do aktywacji nowego pakietu.
  • Odpowiedz
@toldii: Play to zlodzieje,kretacze,masowki bez planu pomocy klientom ,spocone pachy i brak wyczyszczonych krzeselek w salonach,przemila obsluga ktora wciska starszym osobom 4 gb internetu na alcatelu z przekatna ekranu pudelka zapalek , brak mozliwosci ogarniecia kiedy i co do c---a sie konczy w promocji a co trwa dalej.

• Odpowiedz