Wpis z mikrobloga

@uchatek: może mały może jakościowo to bardziej półka 50-100zł a nie 200 jak niby kosztował ale jako mobilne urządzenie sprawdza się super, jedynie analogi są za blisko siebie ale tak poza tym to ja nie narzekam, warto było wydać 35 zł
@xsiekierax: Do czego go przeważnie używasz? Bo ja wczoraj kupiłem i sparowałem go z laptopem + telefonem z androidem i na laptopie w sumie nie mam żadnych gier a na telefonie chciałem pograć w minecrafta i się nie da bo chyba pad nie jest kompatybilny :<
@liptoneq: pod androidem w dead trigger grałem i całkiem fajnie na 7" się grało, jam masz uchwyt samochodowy do szyby to możesz sobie jako pasażer przyczepić i wygodnie grać ;), na PC sprawdziłem tylko z trackmanią czy działa ale po 7-8 latach gry na klawiaturze w różne części tej gry koleja próba gry na padzie skończyła się kompletną porażką :) teraz siedzę na steam i przegląam co ciekawego jest
@zapoznalem: tak to jest jak sie mieszka na zadupiu ;), ja mam paczkomat niedaleko domu, obok domu "rodziców" do tego po drodze do dziewczyny, przy obu poprzednich miejscach w których pracowałem gdzie nie ide nie mam problemu żeby odebrać/nadać paczkę ;) i Zielona Góra wcale nie jest ogromnym miastem