Wpis z mikrobloga

Zamówiłem sobie DEDRE DESI199BT 180A IGBT, aktualnie mam Besterkę 1300, jak ktoś chce odsprzedam ją za 120zł + KW, stan oceniam na db+, zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia w weekend, założony wentylator w celu lepszego chłodzenia, uchwyty będą nowe z Dedry bo mam założone do niej ESABy i zabieram je do nowej spawarki. Besterka oczywiście mocno amatorski sprzęt ale do garażu majsterkowicza jak znalazł :) #chwalesie #spawanie #pracaspawaczamnieprzeistacza
Tu filmik na którym spawałem nią palenisko ogrodowe https://www.youtube.com/watch?v=yHJXah7ssUE
  • 11
@HamRadioOp: ja ją kupiłem na OLX za 150zł, po wyczyszczeniu WD40 wyglądała jak nowa, u mnie praktycznie nic się nie zniszczyła, przed sprzedażą wyczyszczę ją podobnie i przedmucham w środku kompresorem ;)
@MaG8: dzięki za info, czekałem na pierwszy komentarz tego typu ;) Dostajesz zasłużony order cebuli! Aktualnie Dedra daje 4 lata gwarancji na swoje spawarki inwertorowe.
@MaG8: chciałem, ale dobry tig to ponoć wydatek 2tys wzwyż a ja za tą zapłaciłem 539zł. Model DEDRY który ma TIGa z jakaś tam podstawową regulacją kosztuje 1100zł.