Aktywne Wpisy
youknowthisxd +155
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
Co musisz zrobić:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Napisz w komentarzu tego postu dlaczego to właśnie Ty powinieneś/powinnaś otrzymać tę książkę
Spośród wszystkich komentarzy wybierzemy 2 naszym zdaniem najlepszych odpowiedzi
na pytanie konkursowe i właśnie tym osobom rozdamy ksiażki z autografem Roberta J. Szmidta
Będzie można odebrać na spotkaniu z Autorem 26 sierpnia o godz. 18.00 w Empiku we wrocławskiej Renomie .
_
#wroclaw #konkurs #metro2033 #otchlan #rozdajo #nocnazmiana #ksiazki #fantastyka