Wpis z mikrobloga

@tytanos: Zdajesz sobie sprawę z tego że tego typu mikroskopijnych subreddit powstaje około 400 dziennie?

Może jakiś przykład tych podwójnych standardów z głównej, albo jakiegoś większego subreddit?

bo tego typu subreddity o czarnych są natychmiast banowane

Nie martw się, ten subreddit który zapodałeś zniknie równie szybko.
  • Odpowiedz
@tytanos: Wiesz jaka jest różnica pomiędzy reddit a wykop? Taka że na reddit trzeba się trochę naszukać żeby znaleźć #rakcontent a na wykop wystarczy wejść na główną.

Twój przykład jest beznadziejny. Wyszukałeś jakiś niszowy, zapomniany przez świat subreddit, z 300 członkami i pierdzisz że "reddit jest stronniczy".

Wszystkie próby reaktywacji analogicznego serwisu o czarnych były od razu banowane.

Tak myślałem że wspomnisz o /r/coontown jednym z największych i
  • Odpowiedz
@geomag42: Jakoś nie widzę tego upadku wykopu i rośnięcia w siłę reddita. Wręcz przeciwnie. Na wykopie coraz lepiej a na reddicie jakieś masowe shadowbany, strajki moderatorów, subredity dla zboczeńców i taki tam syf.
  • Odpowiedz
@geomag42: Reddit kiedyś reklamował się jako strona respektująca wolność słowa, dopiero ostatnio pousuwali kontrowersyjne subreddity, bo zwyczajnie hajs z reklam im się nie zgadzał. Widziałeś w ogóle główną reddita? 95% postów to śmieszne obrazki, ckliwe historyjki o autystycznych dziaciach z AIDS, typowy clickbait, ewentualnie artykuły o wydarzeniach z mainstreamowych mediów. "Dyskusje" tam to zwyczajne lizanie się nawzajem po jajkach, spróbuj powiedzieć cokolwiek odmiennego (i wcale nie mówię o treściach rasistowskich
  • Odpowiedz
@geomag42: Bo reddit jest przeciwko poprawności politycznej, serwis ten symbolizuje stuprocentową wolność wypowiedzi i wcale nie moderuje niepoprawnych myśli... Dawno się tak nie uśmiałem. Czujesz się obrażona bo nie potrafimy dorównać globalnym, zachodnim standardom? To w---------j na reddita, nikt cię na siłę nie trzyma w naszym zaścianku.
  • Odpowiedz
@geomag42: na reddicie musisz wpasowac sie w obecny circlejerk i modlic sie, zeby twoj komentarz spodobal sie kilku pierwszym czytajacym, bo jak sie pierwszym nie spodoba, to reszta tlumu zaminusuje cie nawet go nie czytajac. Generalnie niewskazane jest wyrazac sie negatywnie o homoseksualistach, cpunach, islamie i innych, a najlepiej w ogole ograniczyc sie do subredittow technologicznych/hobbystycznych, a cala reszte poblokowac czym sie da.
  • Odpowiedz
@geomag42: ale inni nie maja i moze nie wiedza jak tam toczy sie dyskusja, a ze jestes OP, to wolam ciebie. Ja na przyklad po zbyt dlugiej sesji na reddicie przychodze na mirko po troche normalnosci, bo odnosze wrazenie ze wszyscy tam chodza z przyklejonymi usmiechami i na kontrowersyjne tematy wlasciwie nie maja swojej opinii, bo nie moga jej miec. Nawet jesli usilnie staram sie nie obrazic kolejnego transwestyty, ktory
  • Odpowiedz
@geomag42: Weź mi odpowiedz, a nie lache wykładasz. Udowodnij jaki jesteś tolerancyjny.

Proste pytanie, prosta odpowiedź. Nie ma nic niezrozumiałego w moim pytaniu. Szczery i uczciwy człowiek po prostu udzieli odpowiedzi.
  • Odpowiedz