Aktywne Wpisy

sakiro12 +70
Nowy trend na tiktoku gdzie kobiety wstawiają swoje tikoki z drugą połówka która nie jest ich rodakiem(tiktoki z zagranicy), i dosłownie widziałem z 30 tiktoków polek z Niemiec z Turasem i Kurdem, i dosłownie 1 z Niemcem chociaż Niemców jest jakieś 85% XD #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow

źródło: 2025_02_09_18_42_49_036
Pobierz
Soothsayer +47
no moi kochani ja idę na spacer a wy opowiedzcie mi tu o swoich sukcesach minionego tygodnia

źródło: Zrzut ekranu z 2025-02-09 18-20-42
Pobierz
#bezpieczenstwo #swieta
źródło: 22.12
PobierzNo innej opcji nie ma, prawdopodobnie sprawdzają.
@Michael_Jackson_: ( ಠ_ಠ)
@Gmeras: Gdzie tam, ja nie z tych wścibskich.
@Michael_Jackson_ Planuję przejść się później po klatce i porozmawiać z kim się da. Na szczęście nie wyjeżdżam nigdzie na święta, więc mieszkanie nie będzie bez opieki, ale nie wiem, jakie plany mają sąsiedzi.
@seniorwykopek Incydentu na wycieraczce nie stwierdzono, więc to chyba nie o to chodziło ;)
@Troojan: Taak, może potem jeszcze świąteczną kokardkę na nim zawiązać. Albo zamontować przy drzwiach pułapki, jak Kevin. To tak nie działa w prawdziwym życiu.
Przestrzegę sąsiadów, a jeśli przydybię obcego kręcącego się po klatce, to narobię rabanu, pogonię go miotłą czy co tam będę miała akurat pod ręką i tyle.
Działa działa, sprawdzone może nie akurat na takim przypadku, ale działa.
źródło: eceb377dad9b2fb6d263dc606bf53db0d4ee553688be6dcca31ae39d307bb825
Pobierz@kenykeczuoki: Poważnie? ( ಠ_ಠ) Takiego wytłumaczenia bym się nie spodziewała. Dzięki za informację, postaram się czegoś dowiedzieć.