Aktywne Wpisy

FajnyTypek +74
źródło: temp_file2424853994880701963
Pobierz
dict +94
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a

Zacząłem grać z kolegą a ten mi robi takie świnie, że nie można dobiec do piłki :P
#tenis #fairplay #zasady
źródło: comment_7k6KQVm0nTDmy85Kc8rKJ7fzIZJ5ZXBb.jpg
PobierzJeśli potrafi normalnie serwować a po prostu raz na jakiś czas tak robi specjalnie to już sprawa pomiędzy waszą dwójką.
To już kwestia zachowabia na korcie :) Więc jak pisałam wczesniej - wasza sprawa :D
- nikt tak nie serwuje, bo przeciwnik może by nawet dobiegł :)
- bardzo słaby/wolny serwis to w 95% pewny punkt dla przeciwnika
- istnieje pojęcie "lack of effort" - sędzia może ukarać zawodnika za lekceważenie gry/przeciwnika, a głupkowaty serwis pod to