Wpis z mikrobloga

@konoo: Przedewszystkim to bardzo silnie uzalezniajacy lek (od ktorego bylem z reszta uzalezniony jak i od jego kolegów np relanium) i po pewnym czasie przestaje działać, a ty zostajesz z bezsennością, uzaleznieniem, #!$%@? skutkami ubocznymi.
@ycnamocaba: to nie wierz w przypadku heroiny 1.5 roku przebywalem w Marianowku nanleczeniu. Teraz akurat nie mam takiego luksusu bo nie moge zostawic calego tego burdelu i zniknac na jakis czas.Samemu bez żadnych osrodkow jest jednak ciezko, moze za bardzo psychikę juz mam nie teges
@konoo: No to ci własnie podałem :) Wszystkie z tych leków działają tylko z rozna mocą, pierwszy w dawce 50mg tak samo zetnie z nog jak klon, i do tego zapewni długie nieprzerwane spanie jeśli masz takie zyczenie.
@konoo: Tak, ale to hormon na spanie, ktory trzeba sobie indywidualnie dobrac dawkowo (za duzo spisz caly dzien za malo - nie ma efektów) i trzeba brac codziennie zeby działał. A nie działa jak zwykły lek ze wezmiesz i spisz, tylko musisz sie po prostu polozyc spac i dopiero wtedy usypiasz.