Aktywne Wpisy
Rabusek +245
Urodziła mi się zdrowa córka
Dostalem awans w pracy w trakcie tacierzyńskiego nie będąc w pracy przez prawie 2 miesiące
złapalem dwoch klientow na part-time consulting
Ten rok zapowiada sie super (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)
Dostalem awans w pracy w trakcie tacierzyńskiego nie będąc w pracy przez prawie 2 miesiące
złapalem dwoch klientow na part-time consulting
Ten rok zapowiada sie super (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)
JeszczeZyje +4
musiałabym mieć takie coś żeby mi założyli aparat i naprawili mordę
A dzisiaj całą serią, mam gest!
Po pojedyncze w lepszej rozdzielczości zapraszam tutaj - pan ma dużo ładnych motofotek ;)
#dziendobry #carboners #motoryzacja #samochody #subaru
PS. Jak lubisz takie klimaty jak na wrzuconej fotce to diluj z tym ;) http://www.speedhunters.com/2014/10/the-ripsnorting-antilagging-speed-industries-subaru-impreza/
@Nightshade: FMIC zawsze na propsie, z tym że te poszerzenia nadkoli... od razu widać, że auto robione za oceanem :)
Odwracając kolektor uzyskamy mniej "rurek", zatem i droga samego powietrza będzie krótsza, zatem nie będziemy mieć laga (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ogromne? niekoniecznie. Stroker 2.2 + lepsze wtryski + mapa + turbo i już mamy koło 400 :D
To prawda, chociaż ja mam jakąś wewnętrzną fobię przed pojemnością 2.5 ( ͡° ʖ̯ ͡°
Jak się bawić to się bawić, drzwi wyje*#^, nowe wstawić (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Nightshade: człowiek się uczy całe życie, ja też nie
Za 20k to może nie będzie najzdrowszy ale za 25 już da się (pisałem "ponad")
Można by, tylko pytanie czy jest sens? Jeśli w projekt wkładasz np 60k, to czy na głowicy Ci ubędzie? Przyjmując, że chcesz w auto władować mnóstwo $$. No i należało by się zastanowić ile lepsza/wytrzymalsza będzie opcja kupiona od handmade.
Aaaaa to zwracam honor. Za 20k kupimy niewiadomą, chociaż znam też osoby które za 26 kupiły
o to to! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Oczywiście, że wtedy ta różnica nie gra roli, chyba, że ktoś cebula w opór.
A z tym remoncikiem to kupując po kimś Subaru nigdy nie znasz dnia ani godziny jak zastuka. ;)
Mów mi jeszcze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No zobaczymy, oby (。◕‿‿◕。)
@pamietamfanzonuna: a twój motor przy okazji strokera nie dostał nowych?
A stukać i tak będzie, bo kute ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@pamietamfanzonuna: Tego nie przeskoczysz. Co zakładasz? Mahle, Omega?
PS. Jak już to ja stawiam #pdk